بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/02/29 - 13:05
  • - تعداد بازدید: 1084
  • - تعداد بازدیدکننده: 81
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان:

توسعه استانی در گرو ایجاد فرهنگ کارآفرینی و اشتغال‌زایی در میان نخبگان و جوانان مستعد است

صادقی گفت: : بدون حضور نخبگان در امور استان، بدون بها دادن به این سرمایه‌های ارزشمند انسانی و بدون ایجاد اکوسیستم و فرهنگ کارآفرینی و اشتغال‌زایی در میان نخبگان و جوانان مستعد و برومند استان و صرفاً با تکیه بر جذب اعتبارات، امیدی به توسعه استان نیست و به هیچ عنوان نمی‌توان به توسعه مورد نظر دست یافت.

~/Asset/News/News/Image/جامعه5.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، رحمت صادقی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان با اشاره به جایگاه و اهمیت نخبگان و نیروی‌انسانی کارآمد برای توسعه کشور گفت: مسؤولان بلند پایه نظام خاصه مقام‌معظم‌رهبری عنایت و نگاه ویژه‌ای به بحث نخبگان و جامعه علمی کشور دارند تا جایی که در دیدار با نخبگان جوان فرمودند: جوانان نخبه هدایای نفیس الهی و امانتی در دست مسؤولان هستند و من حتی لحظه‌ای در دفاع از جامعه علمی و نخبگان کشور کوتاه نمی‌آیم».


وی ادامه داد: مطالعات انجام گرفته در آمریکا نشان می‌دهد که بیش از 50 درصد کارآفرینان موفق و صاحبان شرکت‌های بزرگی که در توسعه جامعه خود بیشترین تأثیرگذاری را داشته‌اند، به لحاظ هوشی یک درصد بالای جامعه (نخبگان جامعه) خود هستند. نتایج مشابهی هم برای سایر کشورهای پیشرفته دنیا بدست آمده است.


وی افزود: نخبگان هر جامعه ارزنده‌ترین دارایی و سرمایه آن جامعه هستند که ارزش بسیار بالاتری از منابع زیرزمینی آن جامعه دارند و کشورهای بسیار پیشرفته و توسعه‌یافته این واقعیت را درک کرده‌اند و اهمیت دادن به این موضوع و جذب نخبگان از کشورهای مختلف رمز موفقیت آنها است.


وی افزود: کشوری مثل ژاپن بدون هیچ منابع زیرزمینی و صرفاً با تکیه بر نیروی‌انسانی متخصص و کارامد خود توانسته به این جایگاه دست یابد بطوریکه همچون کارخانه‌ای درآمده که مواد خام را از سراسر دنیا با قیمت ارزان وارد و پس از تبدیل به محصولات دانش‌بنیان با چندین برابر قیمت به سراسر جهان صادر می‌کند. از طرف دیگر کشورهای متعددی هم هستند که علی‌رغم داشتن منابع طبیعی و زیرزمینی غنی و فراوان، بدلیل نداشتن یا بهره نبردن از سرمایه‌های انسانی نخبه خود بسیار عقب مانده‌اند و مردم آنها در فقر و فلاکت زندگی می‌کنند.


صادقی یادآور شد: بدون حضور نخبگان در امور استان، بدون بها دادن به این سرمایه‌های ارزشمند انسانی و بدون ایجاد اکوسیستم و فرهنگ کارآفرینی و اشتغال‌زایی در میان نخبگان و جوانان مستعد و برومند استان و صرفاً با تکیه بر جذب اعتبارات، امیدی به توسعه استان نیست و به هیچ عنوان نمی‌توان به توسعه مورد نظر دست یافت.


رئیس بنیاد نخبگان کردستان اضافه کرد: هوش و استعداد یک نعمت تعهدآور است نه یک مزیت توقع‌آفرین؛ و هوش و استعداد یک موهبت است نه برتری؛ بنابراین نخبگان و استعدادهای‌برتر باید خود را در مقابل جامعه بومی مسؤول بدانند و احساس وظیفه کنند.


صادقی در پایان، گفت: مأموریت بنیاد نخبگان کردستان در دو بخش برنامه‌ریزی برای شناسایی، توانمندسازی، هدایت، تشویق، ترغیب، تکریم و الگوسازی افراد و گروه‌های نخبه و صاحب استعدادبرتر در سطح استان و برنامه‌ریزی برای ایجاد ارتباط و تعامل هم‌افزا میان افراد و گروه‌های نخبه با بخش‌های مختلف علمی، صنعتی، فرهنگی و مدیریتی در سطح استان تقسیم‌بندی می‌شود.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 151434
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین