بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/04/16 - 12:45
  • - تعداد بازدید: 920
  • - تعداد بازدیدکننده: 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست دانشگاه شهرکرد:

توسعه صنایع‌دستی زمینه‌ساز اشتغال و ارزش‌افزوده بالا می‌شود

سعید کریمی با تاکید بر اینکه، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای دانش‌آموختگان از رسالت‌های دانشگاه است، توسعه صنایع‌دستی را زمینه‌ساز اشتغال و ارزش‌افزوده بالا دانست.

~/Asset/News/News/Image/نمد.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست کارگروه صنایع‌دستی بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری با سرپرست دانشگاه شهرکرد به منظور بهره‌مندی از ظرفیت و امکانات دانشگاه شهرکرد در توسعه و ایجاد رشته‌های صنایع‌دستی بر پایه مدل‌های نوین علمی کسب‌وکار و بر مبنای ظرفیت‌های ذاتی استان، برگزار شد.


در این نشست، سعید کریمی؛ سرپرست دانشگاه شهرکرد ضمن استقبال از نظرات اعضاء کارگروه تخصصی، گفت: با توجه به اینکه ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای دانش‌آموختگان یکی از رسالت های دانشگاه است، توسعه صنایع‌دستی می‌تواند زمینه‌ساز اشتغال و ارزش‌افزوده بالا شود.


وی همچنین از آمادگی دانشگاه شهرکرد برای همکاری و تعامل با بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری برای توسعه زیرساخت‌های لازم در صنایع‌دستی خبر داد.






مجتبی بنیادیان؛ رییس بنیاد نخبگان استان چهارمحال‌وبختیاری نیز گفت: کارگروه‌ تخصصی بنیاد نخبگان بر اساس ظرفیت و پتانسیل و نیاز و درخواست دستگاه‌های اجرایی استان تشکیل می‌شود تا به عنوان بازوی فکری دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های درخواست‌کننده به ارائه راهکار مناسب و اثر بخش بپردازند.


وی افزود: با توجه به اینکه تولید و ساخت نمد یکی از ظرفیت‌ها و پتانسیل استان به شمار می‌رود، کارگروه تخصصی صنایع‌دستی بحث نمد را در اولویت کاری خود قرار داد تا شهرکرد را به عنوان شهر نمد در سطح بین‌المللی معرفی کند.


بنیادیان ادامه داد: توسعه و پیشرفت صنایع‌دستی در استان می‌تواند به ایجاد زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری منجر شود؛ این مهم نیازمند پشتوانه علمی و تحقیقاتی در سایۀ تعامل با دانشگاه است.


رییس بنیاد نخبگان استان چهارمحال‌وبختیاری اضافه کرد: علم تجربی در زمینه صنایع‌دستی به ویژه نمد، در استان وجود دارد و افرادی نیز به صورت حرفه‌ای در این بخش فعال هستند اما متأسفانه تعداد فارغ‌التحصیلان این رشته در استان بسیار کم است که با وجود رشته صنایع‌دستی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد، می‌توان هم از نظر تجربی و هم علمی موجب پیشرفت این صنعت بومی شد.  


در ادامه، مهرداد رییسی؛ معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان با بیان اینکه نمد چهارمحال‌وبختیاری قابلیت مطرح‌شدن در سطح بین‌المللی به عنوان یک برند را دارد، گفت: پشتوانۀ علمی این مسیر،  دانشگاه است.


لازم به ذکر است، در این نشست هر یک از شرکت‌کنندگان نظرات و دیدگاه‌های خود را ارائه کردند که از آن جمله می‌توان به «برگزاری نشست‌های مشترک بین کارگروه تخصصی و دانشگاه شهرکرد»، «گرایشی کردن رشته کارشناسی صنایع‌دستی به سمت نمد»، «تغییر سرفصل دروس متناسب با شرایط موجود»، «انجام اقدامات لازم جهت ایجاد رشته کارشناسی‌ارشد صنایع‌دستی با گرایش نمد»، «رایزنی جهت برگزاری المپیاد هنری صنایع به میزبانی دانشگاه شهرکرد»، «برگزاری کارگاه‌های آموزشی کارآفرینی صنایع‌دستی در دانشگاه شهرکرد با همکاری مجموعه‌های ذی‌ربط»، اشاره کرد.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 149069
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین