رییس بنیاد نخبگان استان قزوین با اشاره به اجرای طرح بورسیه صنعتی بنیاد ملی نخبگان در کشور، حل بخشی از مشکلات اشتغال دانشآموختگان را از جمله مزایای این طرح برشمرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ علی رجبپور رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین گفت: طرح ملی بورسیه صنعتی دانشجو، امسال به طور آزمایشی در کشور اجرا می شود.
وی اظهار کرد: پس از اجرای این طرح برای اولین بار در استان یزد، بنیاد نخبگان تصمیم گرفت این طرح را در کشور اجرایی کند بنابراین امسال ۱۴۰۰ ظرفیت در کل کشور در وزارت علوم تایید و به صورت رسمی در دفترچه کنکور درج خواهد شد.
رجب پور تصریح کرد: اقبالی که امروز نسبت به دانشگاه فرهنگیان وجود دارد یک دلیلش امنیت شغلی است و همین موضوع یکی از شباهت های طرح بورسیه صنعتی و دانشگاه فرهنگیان است.
وی اضافه کرد: دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا در این طرح خوش درخشید و از ۱۰۰ نفر کد رشته که به استان قزوین اختصاص یافت ۸۶ کد رشته به این دانشگاه تعلق گرفت و ۱۵ کد رشته نیز به دانشگاه امام خمینی (ره) تعلق گرفت و امیدواریم سال آینده این ظرفیت افزایش یابد.
رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین با بیان اینکه امیدواریم بخش صنعت از خروجی این طرح بهره مند شود، اظهار کرد: آنچه در صنعت تعهد است این است که حقوق این دانشجویان را پرداخت کند و دانشجو متعهد است به ازای تعداد سال هایی که از این طرح بهره مند شده به همان صنعت خدمت نماید.
این مسوول افزود: ما باید تلاش کنیم رتبه های برتر کنکور را به سمت این کد رشته ها سوق دهیم. این طرح در حال حاضر برای کسانی است که رتبه های زیر ۲ هزار داشته باشند اجرا می شود.
وی یاد آور شد: ما معتقدیم اگر این طرح به خوبی اجرا شود بخش زیادی از مشکل اشتغال دانش آموختگان حل خواهد شد.
رجب پور با اشاره به پذیرش دانشجویان بومی در این طرح ملی، تاکید کرد: دانشجویان بومی استان های البرز و قزوین می توانند در این انتخاب رشته شرکت کنند و اولویت برخی رشته ها ویژه ساکنین شهرستان بویین زهراست و کسانی که کد رشته ها را انتخاب می کنند علاوه بر اینکه باید در کنکور حائز رتبه شوند، باید در مصاحبه شرکت کنند.
این مسوول تصریح کرد: واحدهای درسی این دانشجویان به گونه ای ایجاد شده که بتوانند در محیط همان صنعت حضور یابند و دانشجویان از نظر حوادث در طول دوران تحصیلی بیمه هستند.
وی یادآور شد: همچنین از ۱۰۰ نفر سهمیه استان قزوین، طبق اعلام نیازی که بخش صنعت داشته، ۲۰ نفر نیروی زن و ۸۰ نفر نیروی مرد هستند.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید