بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/08/09 - 08:55
  • - تعداد بازدید: 1872
  • - تعداد بازدیدکننده: 221
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد شهرکرد:

سلامت روان پیش شرط اثرگذاری اجتماعی است

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد شهرکرد گفت: اگر یک جامعه از سلامت روانی مناسبی برخوردار نباشد قطعا جامعه موفقی نخواهد بود یا نمی‌تواند نقش های اجتماعی خود را به خوبی ایفا کند کند.

~/Asset/News/News/Image/سلامت روان4.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری در راستای فعالیت‌های تربیتی و آموزشی خود دومین جلسه کارگاه «تکنیک ارتقاء سلامت روان» برای مخترعان و مستعدان برتر برگزار کرد.



در این کارگاه، فریبا کیانی؛ عضو هیئت علمی گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با اشاره به اهمیت سلامت روان، گفت: تأمین سلامت فکر و روان در جهت سازگارى و تطبیق فرد با خود و با محیط زندگی، قدرت پذیرش واقعیت‌هاى موجود و شکوفائى استعدادهاى بالقوه خویش سلامت روانی است.



کیانی با اشاره به الگوی سلامت روانی، افزود: احساس کلی رضایت از زندگی یا شادی کلی شامل احساس  شادی کلی داشتن یا رضایت از زندگی در حیطه های مختلف در  زندگی و روحیه خوب، بشاش بودن، آرامش و خونسردی بخشی از الگوی سلامت روانی است که رعایت کردن هر یک از فاکتور های گفته شده می تواند سلامت روان شما را بهبود ببخشد.



کیانی پرورش خصلت هایی چون خودپذیری، پذیرش اجتماعی، رشد شخصی، خود شکوفایی اجتماعی، داشتن قصد و معنی در زندگی، مشارکت اجتماعی، تسلط بر محیط، انسجام اجتماعی، خودجوشی و استقلال و یکپارچگی و ادغام اجتماعی را موجب افزایش سلامت روان در افراد دانست.



عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد شهرکرد گفت: سلامتى روانى صرفاً به معناى نداشتن علامت‌هاى بیمارى نیست بلکه فرد سالم علاوه بر نداشتن نشان‌هاى بیمارى روانى بتواند ارتباطات سالمى را با دیگران برقرار نماید؛ واقعیت‌ها را بپذیرد؛ خود را با محیط سازگار کند و در جهت شکوفا ساختن استعدادهاى فطرى خود بکوشد و اهداف خود را به‌طور منطقى تحقق بخشد.



کیانی در بخشی دیگر به مضرات بی توجهی به سلامت روان اشاره داشت و افزود: نداشتن سلامت روان می تواند بر ارتباط  فرهنگی عاطفی، سیاسی، اقتصادی، فردی اجتماعی و خانوادگی و انسانی فرد تاثیر منفی داشته باشد.



وی تصریح کرد: در واقع وقتی اختلالی در سلامت روانی یک جامعه بوجود می آید می تواند آسیب های جبران ناپذیری در حوزه های مختلف بوجود بیاورد؛ اگر یک جامعه از سلامت روانی مناسبی برخوردار نباشد قطعا جامعه موفقی نخواهد بود یا نمی تواند نقش های اجتماعی خود را به خوبی ایفا کند که باید آموزش های لازم برای ارتقاء سلامت روان در جامعه داده شود.



عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با اشاره به اینکه فرهنگ مبتنی بر منیت زندگی سالم روانی آن جامعه را به خطر می اندازد، یاد آور شد: اگر افراد بتوانند به نوعی در رویکرد خود در زندگی فردی، اجتماعی، زندگی شغلی و نوع روابط و دوستی هایشان ارزش ها را حاکم سازند در این صورت به کمال می رسند.



برگزاری نشست پرسش و پاسخ، آخرین بخش این کارگاه بود.



  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 156494
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین