در یک کارگاه آموزشی/
اهمیت و نقش کارآفرینی در توسعه ملی بررسی شد
کشورهایی موفق و ثروتمند محسوب میشوند که بر مدیریت انسانی و توسعه و قابلیتهای مدیریتی و کارآفرینیشان متکی شدهاند.
ستاری در نشست هماندیشی ارتقای تولید دانشبنیان در شرکتهای بزرگ:
زیست بوم فناوری و نوآوری از دانشگاهها آغاز شده و تا بازار ادامه مییابد
با حضور رئیس بنیاد ملی نخبگان و وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ «نشست هماندیشی ارتقای تولید دانش بنیان در شرکتهای بزرگ» برگزار شد.
رئیس جمهور:
استانداران و وزرا باید حلقه مشاور از نخبگان و دانشجویان داشته باشند
رئیس جمهور ضرورت استفاده از ظرفیت جوانان و دانشجویان را مورد تأکید قرار داد و گفت: به استانداران و وزرا اعلام کردم که حتماً حلقه مشاوره و مشورت از نخبگان و دانشجویان داشته باشند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان در نشست اعضای هیات علمی جوان:
نخبگان باید فرهنگ را عوض و دانشگاهها را نخبهپرور کنند
نشست اعضای هیات علمی جوان با سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان در محل بنیاد برگزار شد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان:
قانون جهش تولید دانش بنیان، الگوی راهبردی تازهای را برای پیادهسازی اقتصاد دانشبنیان در کشور محقق میکند
نشست فعالین عرصه اقتصاد دانشبنیان با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، رئیس و اعضای فراکسیون اقتصاد دانشبنیان مجلس شورای اسلامی و فعالان شرکت هایدانش بنیان برگزار شد.
راهبرد کلان توسعه دانشبنیان صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و پایش تحقق اهداف تدوین میشود
تفاهمنامه همکاری با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان و جواد اوجی وزیر نفت امضا شد تا زمینه برای رسوخ فناوری و نوآوری در بخشهای گوناگون صنعت نفت، گاز و پتروشیمی فراهم شود.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:
۲۵۰۰ نخبه ایرانی از ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا جذب دانشگاههای داخل شدند
ناصر باقری مقدم؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از جذب ۲۵۰۰ نفر از نخبگان و متخصصان ایرانی شاغل در دانشگاههای برتر دنیا خبر داد و گفت: این افراد در ایران یا عضو هیات علمی دانشگاهها شدند یا شرکت دانش بنیان راهاندازی کردند.
مشروح بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان نظام/
گسترش شرکتهای دانشبنیان، نخبگان را از روی آوردن به مشاغل کمارزش بینیاز میکند
رهبر معظم انقلاب، نتیجه تولید دانشبنیان را ارتقاء نیروی انسانی شاغل و بهکارگیری جوانان تحصیلکرده خواندند و افزودند: متأسفانه درصد بالایی از دانشآموختگان کشور در عرصههای غیر مرتبط با رشته تحصیلی خود شاغل هستند که با گسترش شرکتهای دانشبنیان، کیفیت نیروی انسانی دستگاهها نیز ارتقاء مییابد و نخبگان از روی آوردن به مشاغل کمارزش بینیاز میشوند.
در نشست مسئولان بنیاد ملی نخبگان و ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مطرح شد:
کبگانیان: عملکرد دستگاههای اجرایی در بهرهمندی از نخبگان توسط نهادهای قانونگذار و نظارتی رصد میشود/ باقریمقدم: تدوین برنامههای راهبردی برای عملیاتی شدن آییننامه جذب و نگهداری سرمایه انسانی در دستگاهها ضرورت دارد
نشست مسئولان بنیاد ملی نخبگان و ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، با حضور منصور کبگانیان؛ دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، ناصر باقریمقدم؛ سرپرست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و معاونان بنیاد در محل شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان پاسخ داد/
بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانشآموزان چه برنامههایی دارد؟
سیدمحمدصادق موحد، معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان گفت: حمایت از برگزاری اردوهای شناسایی آغازگران برای جذب در کانونهای محلی از گروه هدف دانشآموزان مستعد دورۀ اول و دوم متوسطه و جلب همکاری دانشجویان مستعد تحصیلی برای همکاری با کانونهای شناسایی شده، از برنامههای بنیاد ملی نخبگان است.