بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/02/05 - 14:19
  • - تعداد بازدید: 337
  • - تعداد بازدیدکننده: 174
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
استاد خبرة پنجمین دورة طرح شهید احمدی‌روشن:

مسئله‌محوری باید جایگزین سبک‌های آموزشی کلاسیک شود

کرم‌پور با اشاره به لزوم حضور مشاوران حرفه‌ای در کنار هسته‌های مسئله‌محور گفت: باید روند به گونه‌ای باشد که مسئله‌محوری و آموزش جایگزین سبک‌های آموزشی کنونی شود.

~/Asset/News/News/Image/دانشگاه  و صنعت6.jpg

کرم‌پور؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم الگوسازی از طرح شهید احمدی‌روشن برای سایر نهادها، گفت: باید روند به گونه‌ای باشد که مسئله‌محوری و آموزش پاسخگو، جایگزین سبک‌های آموزشی کنونی شود.


وی افزود: در برخی نهادهای دیگر، اقداماتی شبیه طرح شهید احمدی‌روشن در حال انجام است اما نتایج آنها به اندازة این طرح چشمگیر و کارگشا نیست.


کرم‌پور ادامه داد: تعامل سایر وزارتخانه‌ها با بنیاد ملی نخبگان می‌تواند سبب دسترسی بیشتر هسته‌های مسئله‌محور به امکانات و ظرفیت‌های موجود شود و از این طریق نتایج و دستاوردهای بهتری را حاصل کند؛ البته این تعامل نباید موجب انحراف این طرح از اهداف تعیین‌شده و هدایت آن به سمت مقاله‌محوری شود.


عضو هیئت‌علمی بیوتکنولوژی دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج با اشاره به اشباع دانشگاه از استخدام، بر ضرورت حرکت مستعدان به سمت حوزه‌های کارآفرینی و اشتغالزایی تأکید و تصریح کرد: اگر دوره‌های توانمندسازی و شتابدهی از حالت کلاسیک خارج و به صورت کاملاً عملیاتی در طول دورة انجام طرح برگزار شود، مشمولان می‌توانند به توانایی لازم برای ایجاد و راه‌اندازی یک شرکت نوپا و کسب‌وکار نوآورانه برسند.


استاد خبرة پنجمین دورة طرح شهید احمدی‌روشن تصریح کرد: رسیدن دانشجوی مستعد به توانمندی لازم برای ایجاد شرکت دانش‌بنیان، نیازمند گذراندن دوره‌های لازم به صورت مستمر و حضور مستمر در طرح شهید احمدی‌روشن است؛ به همین دلیل دانشجویان ترم‌های پایین باید با رغبت و انگیزة بیشتری در این طرح شرکت کنند.


وی در ادامه با بیان اینکه نباید همه هسته‌ها را با یک خطکش اندازه‌گیری کرد، اظهار داشت: هسته‌های فعال در شهرستان به دلایل مختلفی از جمله تمرکز امکانات در کلانشهرها، دسترسی کمتر به امکانات، محدودیت‌های نیروی‌انسانی و ناآگاهی و ناآشنایی دانشگاه‌ها با این طرح، نیازمند حمایت بیشتر هستند خاصه اینکه هدایت و توانمندسازی دانشجویان مشمول به تعامل نزدیک با دانشگاه و استفاده از ظرفیت‌های موجود بستگی دارد.


کرم‌پور حضور مشاوران حرفه‌ای در کنار هسته‌های مسئله‌محور را از دیگر اقدامات ضروری توصیف کرد و گفت: این اقدام می‌تواند افق دید بهتر و جهت‌دهی دقیق‌تری به هسته‌ها بدهد.


عضو هیئت‌علمی بیوتکنولوژی دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج در پایان با بیان اینکه طرح شهید احمدی‌روشن در اجرا یک طرح فوق‌العاده است، خاطرنشان کرد: بنیاد نخبگان خوزستان به عنوان ناظر عملکرد بسیار خوبی داشته‌ است و همین موضوع باعث شد که هسته‌های تحت نظارت این بنیاد بتوانند با آرامش بیشتری فعالیت کنند؛ این نوع نگاه در سیستم اداری قابل تقدیر است. 


 

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 149290
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم