بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/09/29 - 11:02
  • - تعداد بازدید: 920
  • - تعداد بازدیدکننده: 883
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور:

نخبگان باید به عنوان پرچمداران تحول در نظام اداری کشور و جهان نقش‌آفرینی کنند/ امسال 1000 نخبه جذب دستگاه‌های دولتی می‌شوند

رییس سازمان امور اداری و استخدامی با اشاره به بروز و ظهور تحولات اساسی در نظام اداری دنیا، گفت: نخبگان باید به عنوان پرچمداران تحول در نظام اداری کشور و جهان، نقش‌آفرینی کنند و به دنبال ایجاد تغییر و تحول در این نظام باشند. چون نخبگی هم یک مزیت است و هم یک مسئولیت بزرگ.

به گزارش پایگاه اطلاع‎رسانی بنیاد ملی نخبگان، آیین اختتامیه دوره اول آموزش و ارزیابی نخبگان آماده ورود به دولت (طرح شهید مصطفی موسوی) با حضور رئیس بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

اختتامیه این دوره آموزشی که با هدف «آماده‌سازی و ارزیابی نخبگان برای ورود به بدنه دولت» «آشنایی نخبگان با ساختار کلان دولت، نظام اداری، قوانین و مقررات مرتبط»، «شناخت چالش‌های نظام اداری و نزدیک‌کردن نگاه نخبگان به واقعیت‌های موجود»، «آشنایی با دستگاه‌های اجرایی» و «نحوه مدیریت کشور» برگزار شده است؛ میزبان روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان و میثم لطیفی رییس سازمان اداری و استخدامی کشور بود.

میثم لطیفی رییس سازمان امور اداری و استخدامی در این آیین با اشاره به بروز و ظهور تحولات اساسی در نظام اداری دنیا، گفت: ما هم باید در درون این جریان حرکت کنیم و از ظرفیت های موجود در نظام و انقلاب برای پیشبرد این هدف بهره بگیریم. ورود نخبگان به سیستم های اداری نقطه آغاز این تحولات و تغییرات مهم است.

وی افزود: شما نخبگان باید به عنوان پرچمداران تحول در نظام اداری کشور و جهان، نقش‌آفرینی کنید و به دنبال ایجاد تغییر و تحول در این نظام باشید. چون نخبگی هم یک مزیت است و هم یک مسئولیت بزرگ.

لطیفی به نخبگان توصیه کرد که وارد روزمرگی‌های اداری نشوند و با تیم‌سازی و شبکه‌سازی تحول‌ساز باشند.

وی گفت: شما بهترین گزینه برای چابک سازی نظام اداری هستید. امسال یک هزار نخبه به استخدام دولت در می‌آیند و سال آینده تصمیم داریم با همکاری‌ها و هم‌افزایی ها ۵ هزار نفر را به سیستم جذب کنیم.

رییس سازمان امور اداری و استخدامی همچنین بیان کرد: باید جریان ورود نخبگان به دستگاه های دولتی را از نظر اثرگذاری و اثرپذیری رصد و پایش کنیم تا بتوایم بهترین مسیر را برای این جریان تعریف کنیم.

طرح شهید مصطفی موسوی

این طرح و دوره آموزشی در راستای تاکید مقام‌ معظم رهبری و برای اجرای وعده‌های دولت مردمی سیزدهم، برای جذب و استفاده از نخبگان در دولت اجرا شده است.

بر همین اساس و در پی اجرایی شدن این دوره؛ گروه نخست نخبگان بر اساس شیوه‌نامه های موجود در زمینه شناسایی استعدادهای برتر به منظور جذب در دستگاه‌های اجرایی کشور، با مشارکت بنیاد ملی نخبگان، نخستین دوره آموزش و ارزیابی را گذراندند.

برای این کار فراخوانی از سوی بنیاد ملی نخبگان منتشر شد و افراد برای شرکت در این فراخوان، اطلاعات خود را در سامانه وارد کردند و با معرفی نفرات منتخب به کانون ارزیابی وابسته به ارتش جمهوری اسلامی ایران و انجام مصاحبه و ارزیابی، نفرات برگزیده انتخاب و برای شرکت در دوره آموزش و ارزیابی به سازمان اداری و استخدامی کشور معرفی شدند که این سازمان بنا بر مذاکره با دستگاه‌های اجرایی، در مرحله نهایی نخبگان برگزیده در این دوره را به دستگاه اجرایی مربوطه برای شروع به کار معرفی می‌کند.

***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 162731
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید