بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/05/16 - 10:14
  • - تعداد بازدید: 1161
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون برنامه‌ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان:

نخبگان دلسوز سرمایه اصلی کشور هستند

سالاریه، نخبگان دلسوز را سرمایه اصلی کشور دانست و گفت: تعامل و همکاری دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف، رمز تحقق اهداف تعیین‌شده در حوزۀ نخبگانی است.

~/Asset/News/News/Image/salar.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ حسن سالاریه؛ معاون برنامه‌ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، ضمن اشاره به فعالیت‌ها و اهداف بنیاد ملی نخبگان، نیروی‌انسانی متخصص و نخبگان دلسوز را سرمایه اصلی کشور دانست.


وی شناسایی، جذب و افزایش اثربخشی نیروهای متخصص و نخبه کشور را از جمله وظایف بنیاد ملی نخبگان برشمرد و تصریح کرد: با تدبیر مقام‌معظم‌رهبری بیش از ده سال است که بنیاد ملی نخبگان با توجه به نگرانی‌های جدی خروج نخبگان و متخصصان از کشور، به منظور حفظ، نگهداری و جذب نیروهای نخبه و زمینه‌سازی برای اثرگذاری بهینه آنان در جامعۀ بومی، تأسیس شده است.


معاون برنامه‌ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: رسالت‌ها و اهداف بنیاد در تعامل و همکاری دیگر دستگاه‌ها و سازمان‌ها عملیاتی می‌شود؛ در واقع وظیفه بنیاد فراهم کردن شرایط مناسب، استفاده کردن از تمامی ظرفیت‌های اجرایی کشور و مشاوره فکری به منظور شناسایی، توانمندسازی، جذب و در نهایت الگوسازی و تکریم از نخبگان و استعدادهای برتر کشور است.


سالاریه ادامه داد: برنامه‌های بنیاد در راستای شناسایی و حمایت از مستعدان برتر از دوران تحصیل در مقطع ابتدایی تا متوسطه به منظور هدایت و توانمندسازی دانش‌آموزان با کمک آموزش‌و‌پرورش و سایر سازمان‌ها در قالب برنامۀ شهاب آغاز و پیگیری می‌شود و برای حوزه دانشجویی برنامه‌هایی مانند شناسایی، جذب و افزایش اثربخشی، در زمینه‌های گوناگون علمی و فرهنگی در نظر گرفته شده است. در بخش طلاب نیز بسته‌های حمایتی متنوعی وجود دارد.


وی اضافه کرد: همچنین با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، پس از دوران تحصیل برنامه‌های مفصلی برای فارغ‌التحصیلان و استعدادهای‌برتر در خصوص درگیر کردن آنها با پروژه‌ها و نیازهای گوناگون کشور در برنامه‎های بنیاد گنجانده شده که در قالب تسهیلاتی مانند نظام‌وظیفه تخصصی اعطا می‌شود. پس از دوران خدمت نظام‌وظیفه نیز برنامه‌های جامعی مانند جذب این افراد در دستگاه‌های اجرایی و جذب در شرکت‌های دانش‌بنیان (در قالب جایزه شهید تهرانی‌مقدم) ارائه می‌شود که البته در تعامل با دستگاه‌ها و سازمان‌های دیگر تحقق می‌یابد.


سالاریه در پایان با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان کرمانشاه، اضافه کرد: این استان به دلیل وجود دانشگاه‌های معتبر، موهبت‌های ذاتی منحصربه فرد و نیروی‌انسانی متخصص و متعهد، جایگاه ویژه‌ای در فضای نخبگانی کشور دارد.


لازم به ذکر است، این مراسم با حضور معاون استاندار، رؤسا و مدیران دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌های استان و جمعی از نخبگان و سرآمدان کرمانشاه برگزار شد.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 154396
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین