بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/07/09 - 10:31
  • - تعداد بازدید: 1153
  • - تعداد بازدیدکننده: 138
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیر عامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی:

نقش مهم فرهنگسازی در توسعۀ اقتصاد دریا محور

رحمانی گفت: بهره‌گیری بهینه از موهبت خدادادی دریا در توسعه اقتصادی، نیازمند فرهنگ‌سازی از طریق ارتقای دانش عمومی است.

~/Asset/News/News/Image/photo_2018-10-01_15-22-08 (2).jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ ابوالقاسم رحمانی؛ مدیر عامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی در گفت‌وگو با ستاد خبری جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت، با بیان اینکه صنعت فراساحل نفت و گاز در کشور، صنعتی نو است که با بهره‌گیری از توان  مهندسان جوان داخلی، شکوفا شده است، گفت: شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران در زمره شرکت‌های برتر منطقه در بخش دریایی و برترین شرکت فراساحل نفت و گاز در کشور قرار دارد.



وی افزود: این شرکت اجرای مگاپروژه‌های زیادی را در بخش فراساحل نفت و گاز برعهده داشته و دارد.



رحمانی ادامه داد: در بیش از 20 سال گذشته، باور اینکه یک شرکت ایرانی توان لوله‌گذاری زیردریا و یا نصب سکوهای 3000 تنی را داشته باشد، وجود نداشت. این در حالیست که هم اکنون در یک مرحله بارگیری حدود 7 هزار تن‌سازه دریایی بر روی یک بارج بارگیری شده و در مدت کمتر از 10 روز نصب می‌شوند.



رحمانی اضافه کرد: شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران در راستای بهره‌گیری از فرصت‌ها در مسیر توسعه، فعالیت‌های قابل توجهی را به منظور حضور در پروژه‌های داخلی و بین‌المللی در دست اجرا داشته است؛ اقدامات متعددی که حضور در مناقصات داخلی و بین‌المللی، ایجاد مشارکت با شرکت‌های بین‌المللی، بهبود زیرساختارها به منظور توسعه بازارهای داخلی و خارجی و همچنین بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های شرکت و صادرات خدمات فنی و مهندسی را شامل می‌شود. این شرکت قادر است تمام زنجیره خدمات پیمانکاری در حوزه نفت و گاز اعم از بالادستی، حفاری، پیمانکاری خشکی و دریایی را در تراز بین المللی به طور کامل ارائه کند.



مدیر عامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران در ادامه تصریح کرد: با توجه به هدف بهره‌گیری بهینه از موهبت خدادادی دسترسی کشور به دریا در توسعه اقتصادی، لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه دریا از طریق ارتقای دانش و ترویج فرهنگ دریایی ضروری به نظر می‌رسد. باید دانست فرهنگ‌سازی و تغییر بنیادی باورهای دانش‌‎آموزان، دانشجویان و افراد فعال در عرصه‌های مختلف صنعت در دریا می‌تواند زمینه‌های بهره‌مندی بیشتر از دریا را به عنوان فرصت توسعه اقتصادی، افزایش رفاه و امنیت کشور فراهم کند.



وی با اشاره به نقش تأثیرگذار جشنواره در توسعۀ فرهنگ صنایع دریایی، تأکید کرد: شرکت تأسیسات دریایی حضور پررنگی را در سه دوره پیشین برگزاری این رویداد تجربه کرده است. این شرکت فراساحلی همکاری مناسبی با ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی‌و‌‍فناوری ریاست‌جمهوری دارد که آشنایی ما با این رویداد از طریق نشست‌های این ستاد صورت گرفته است. 



رحمانی خاطرنشان کرد: بی‌شک نهادینه‌شدن فرهنگ دریایی، در میان اقشار مختلف جامعه، خاصه در میان اقشاری از مردم که در مجاورت دریاها و شهرهای ساحلی زندگی می‌کنند، از مهمترین اقدامات در این راه است؛ بنابراین برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند تا حد زیادی مسیر را به منظور ترویج فرهنگ دریا هموار کند. از سوی دیگر با توجه به اینکه جامعۀ هدف این رویداد بیشتر دانش‌آموزان هستند، ضرورت ترویج فرهنگ دریایی کشور اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.



چهارمین دوره جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت» در بخش‌های «جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویی»، «مسابقات ربات‌های زیردریایی(ROV) »، «مسابقات شناورهای هوشمند (RSV) «، «مسابقه ملی ایده‌بازار دریایی»، «طرح‌ها و دستاوردهای فناورانه دریایی کشور»، «جشنواره دانش‌آموزی دریا»، «نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دریایی کشور»، «رویداد استارت‌آپ دمو اپلیکیشن دریایی» و «رویداد کارآفرینی هوشمندسازی بنادر» به همت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی و ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان، یکم الی سوم آبان‌ماه اول تا سوم آبان‌ماه در باغ موزه دفاع‌مقدس برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت mitc.isti.ir مراجعه کنند.



  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 144575
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین