بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/08/29 - 18:54
  • - تعداد بازدید: 849
  • - تعداد بازدیدکننده: 114
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
الستی در مراسم پنجمین دوره اعطای جایزۀ علامه طباطبایی(ره) و اولین دورۀ جایزۀ برگزیدگان آئین‌نامه‌های ادبی و قرآنی بنیاد ملی نخبگان:

اثرگذاری در راستای اهداف ملی، مهمترین شاخصۀ نخبگان است

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه در نخبگی، اثرگذاری یکی از شاخصه‌های اصلی است، گفت: اگر فرد مهارت و تخصص لازم را داشته باشد اما آن را برای رسیدن به اهداف ملی استفاده نکند، نمی‌تواند در قالب نخبه مطرح شود.

~/Asset/News/News/Image/(4)_139295.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ پنجمین مراسم اعطای جایزۀ مرحوم علامه طباطبایی (ره) و اولین دورۀ اعطای جایزۀ برگزیدگان آئین‌نامه‌های ادبی و قرآنی بنیاد ملی نخبگان با حضور سورنا ستاری؛ معاون علمی‌و‌فناوری ریاست‌جمهوری و رئیس بنیاد نخبگان، قائم‌مقام و معاونان بنیاد ملی نخبگان و جمعی از نخبگان و مفاخر کشور برگزار شد.


در این مراسم، آریا الستی؛ معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه مسیر نخبگانی ایستگاه‌‎ها و توقف‌گاه‌های مختلفی دارد، به تعریف نخبه از نگاه سند راهبردی نخبگان در امور کشور پرداخت و گفت: طبق این سند، نخبه فردی است که ظرفیت‌های ذاتی مانند استعداد ویژه و هوش را با پشتکار و تلاش خود به تخصص لازم در حوزۀ استعدادی تبدیل کرده و آن را برای ارتقاء زندگی انسان و اهداف عالی کشور و همچنین اثرگذاری مثبت بکار گرفته‌ است.


وی افزود: در نخبگی، اثرگذاری یکی از شاخصه‌های اصلی است بطوریکه اگر فرد مهارت و تخصص لازم را داشته باشد اما از آن برای اثرگذاری در جامعۀ بومی و رسیدن به اهداف ملی استفاده نکند، نمی‌تواند در قالب تعریف نخبه مطرح شود.


الستی ادامه داد: رسالت نظام نخبگانی، کشف استعدادهای‌برتر در کودکی و توانمندی آن در دوران جوانی است تا فرد بتواند در محیط اجتماعی به اثرگذاری برسد. تکریم و پاسداشت خدمات نخبگی نیز یکی از آخرین رسالت‌های نظام نخبگانی در مسیر نخبگی است.


معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: اعطای جایزۀ مرحوم علامه طباطبایی به نخبگانی که در راستای تحقق اهداف ملی کشور اثرگذاری مثبت داشته‌اند و همچنین الگوسازی از زندگی پر فراز و نشیب این افراد، یکی دیگر از رسالت‌های نظام نخبگانی کشور است.


وی با اشاره به اینکه برگزیدگان پنجمین مراسم اعطای جایزۀ مرحوم علامه طباطبایی (ره) و اولین دورۀ اعطای جایزۀ برگزیدگان آئین‌نامه‌های ادبی و قرآنی بنیاد ملی نخبگان از سوی مراکز و نهادهای معتبر علمی و پژوهشی کشور معرفی شده‌اند، گفت: هیچ یک از این افراد به صورت خوداظهاری انتخاب نشده‌اند بلکه همگی از سوی نهادهای معتبر علمی، پژوهشی، ادبی و فرهنگی کشور و بر اساس شاخصه‌های مشخص و شفاف در آئین‌نامه‌های بنیاد ملی نخبگان در رشته‌های مختلف علمی، ادبی و قرآنی معرفی و توسط شورای علمی بنیاد ملی نخبگان انتخاب شده‌اند.


الستی در پایان با اشاره به اهمیت و جایگاه جایزۀ علامه طباطبایی و برگزیدگان آئین‌نامه‌های ادبی و قرآنی بنیاد ملی نخبگان، گفت: ریاست بنیاد ملی نخبگان شخصاً در تمامی جلسات بررسی انتخاب این برگزیدگان حضور داشتند.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 153995
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم