اولویتهای زیستی را نخبگان تعیین میکنند
ایران از نظر نیروی انسانی زیستی در کشور ثروتمند است باید از این خیل عظیم انسانی ارزشمند به خوبی استفاده کنیم. اگر از دانشآموختگان و سرآمدان علمی زیستی کشورمان برای تعیین اولویتهای این حوزه بهره بگیریم قطعا توسعه پایدار زیستفناوری در کشور محقق خواهد شد.
آوردههای ارزشمند؛ ارمغان زیستبوم نوآوری و کارآفرینی
آمارها نشان میدهد، مسیر و جهتگیری ایران در رسیدن به پیشرفت در شاخصهای نوآوری، صحیح بوده است و ادامه راه در این مسیر، نیازمند عزم و تلاشی جدی در حمایت از نهادها و فعالان زیستبوم نوآوری و کارآفرینی است. اقدامی که در آیندهای نه چندان دور آوردههای ارزشمندی به ارمغان خواهد آورد.
سرپرست بنیاد نخبگان استان زنجان مطرح کرد:
ضرورت شناسایی سرآمدان حوزۀ تاریخ و فرهنگ
در نشست سرپرست بنیاد نخبگان استان زنجان با مسئولان انجمن دوستداران تاریخ و فرهنگ استان، بر ضرورت شناسایی سرآمدان حوزۀ تاریخ و فرهنگ تاکید شد.
نشست هماندیشی «چگونه یک خانواده کارآفرین بسازیم» برگزار میشود
نشست هماندیشی «چگونه یک خانواده کارآفرین بسازیم» به همت بنیاد نخبگان استان اصفهان و به صورت آنلاین برگزار میشود.
بازگشت دانشجویان ایرانی از خارج کشور؛ فرصت یا تهدید؟
بازگشت دانشجویان خارج از کشور به داخل ( ولو به صورت موقت) و ماندگاری احتمالی بخشی از آنها به علت تغییر برنامه کلی ادامه تحصیل در داخل و یا ادامه تحصیل از طریق آنلاین و ارتباط با مراکز دانش و توسعه فناوری روز دنیا میتواند زمینه ساز انتقال ایدههای دانش نیان و فناورانه به داخل کشور باشد.
به همت بنیاد نخبگان استان فارس/
دوره مجازی پروژهمحور «روش پژوهش کیفی» برگزار میشود
دوره مجازی آموزش «روش پژوهش کیفی» به همت بنیاد نخبگان استان فارس و در سطح کشوری برگزار میشود.
آمار جذب متخصصان ایرانی غیرمقیم ارائه شد/بازتاب موفقیت در رسانههای خارجی
«برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» دومین جلد از کتابی است که با ارائه تصویری روشن از واقعیت مهاجرت دانشجویان تحصلیکرده پرده برمیدارد. این کتاب درباره بررسی برنامهای است که چندین سال از اجرای آن میگذرد تا بر اساس آن متخصصان ایرانی را به کشور بازگردند.
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری/
قرار داد راهاندازی نخستین دانشگاه فناوری کشور منعقد شد
موافقتنامه همکاری مشترک میان معاونت علمی و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی برای تاسیس «دانشگاه فناوری در ناحیه نوآوری پردیس» امضا شد. این قرارداد به امضای سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسید.
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری/
سرای نوآوری و شتابدهی توسعه صنایع منطقهای دکتر قریب گشایش یافت
مرکز نوآوری و شتابدهی توسعه صنایع منطقهای با عنوان برج فناوری دکتر قریب با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و محمد مهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی گشایش یافت تا با ارائه خدمات متنوع به شتابدهندههای حوزههای گوناگون شاهد رونق فعالیتهای زیست بوم فناوری و نوآوری در سال جهش تولید باشیم.
در وبینار آشنایی با تسهیلات بنیاد ملی نخبگان مطرح شد:
ضرورت اجرای طرح شهید احمدیروشن در مناطق مختلف کشور
رییس بنیاد نخبگان استان کهگیلویهوبویراحمد با اشاره به لزوم هدایت و توانمندسازی مستعدانبرتر در حوزههای مورد نیاز، بر ضرورت اجرای طرح شهید احمدیروشن در مناطق مختلف کشور تأکید کرد و افزایش تعامل دانشگاه و صنعت را از مهمترین دستاوردهای این طرح دانست.