همراهی هنرمندان 88 کشور برای مقابله با کرونا؛ آثار در سطح شهر به نمایش در میآید
مسابقه بینالمللی کارتون با عنوان «ما کرونا را شکست میدهیم» رویدادی است که با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی برگزار میشود تا از هنر این ابزار تاثیرگذار در کنار فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری برای مقابله با کرونا بهره برده شود.
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری/
پردیس نوآوری و فناوری فارس افتتاح میشود
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری نخستین سفر استانی خود در سال «جهش تولید» را از بخش جنوبی کشور آغاز کرد و صبح امروز وارد استان فارس شد تا از نزدیک روند انجام اقدامات برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری در این استان را بررسی و مشاهده کند.
رونق فناوری و نوآوری برای جهش تولید؛ 21هکتار فضای جدید به زیستبوم اقتصاد دانشبنیان میپیوندد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از پروژههای در حال اجرای پارک فناوری پردیس بازدید کرد. یکی از این پروژهها، احداث فاز سوم پارک است که با تکمیل آن، ۲۱ هکتار فضای جدید در اختیار فعالان زیستبوم فناوری و کارآفرینی دانش بنیان قرار میگیرد تا زبستبوم نوآوری در سال جهش تولید رونق بیشتری بگیرد.
ستاری:
دانشگاهها پایه اقتصاد هستند/ پول نفت زیرساختهای فکری ما را نابود میکند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در نخستین نشست «فراکسیون اقتصاد دانشبنیان» مجلس یازدهم شورای اسلامی گفت: ما به دانشگاه به دید آموزش نگاه نمیکنیم بلکه دانشگاهها باید پایه اصلی اقتصاد هستند.
رییس بنیاد نخبگان استان البرز:
حضور نخبگان در بخشهای تولیدی زمینهساز توسعه صادرات است
نبیونی گفت: رفع و حل برخی از موانع و مشکلات تولید توسط نخبگان، زمینههای توسعه تولید، صادرات و ایجاد بازارهای جدید را فراهم میکند.
با حضور معاون علمی وفناوری رییس جمهوری/
ششمین نمایشگاه تراکنش ایران رونمایی شد
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری عصر روز یک شنبه ۲۱ اردیبهشتماه از مرکز فاباتک بازدید کرد و از نزدیک با فعالیتهای ۱۳ ساله این مرکز آشنا شد. فاباتک مرکزی تخصصی و فعال در حوزه فناوریهای نوین صنعت بانکداری است.
کرمی مطرح کرد:
تولید و صادرات محصولی هایتک با استانداردهای اروپایی توسط نخبگان و فناوران
مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: با صادرات کیتهای ایران سا خت اتفاقات مهمی رخ داده و ایران توانسته با کمک نخبگان و فناوران خود محصولی هایتک را در کمترین زمان ممکن تولید و به جامعه عرضه کند که از تمامی استانداردهای اروپایی برخوردار باشد.
رییس بنیاد نخبگان استان یزد مطرح کرد:
آمادگی نخبگان برای برنامهریزی و سوگیری کشور در ایام پساکرونا
کلانتر گفت: با توجه به کنترل نسبی گسترش ویروس کوید 19، نخبگان باید در حوزه طراحی و اجرای برنامههای دوران پساکرونا و یا حتی دوران تعامل با بیماری حضوری فعال داشته باشند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه صنعتی شریف در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:
طرح احمدیروشن، رویکردی مناسب در حوزه فرهنگی و آموزشی
شریفزاده با اشاره به ابعاد فرهنگی و آموزشی طرح شهید احمدیروشن، گفت: حضور تخصصهای متنوع در یک گروه، اصطکاکهایی به دنبال دارد اما سبب میشود مستعدان تعامل و همافزایی را فرابگیرند.
پایاننامههای دانشجویی کاربردی میشود/حمایت ویژه از پنج اثر
هر سال تعداد زیادی پایان نامه در کشور توسط دانشجویان به رشته تحریر در میآید اما چه تعداد از آنها تجاری سازی شده و به جامعه رسوخ میکند و راه حلی برای یکی از مشکلات جامعه میشود. تعداد زیادی از این تلاشهای علمی تنها در همان سطور پایان نامه باقی میماند و افراد کمی از نتیجه و دستاورد آن آگاهی مییابند. اما این موضوع در جشنواره و مسابقهای ملی "پاناسه"، دیده شد تا راهکاری برای کاربردی شدن این پایاننامهها باشد.