کارگاه «والدین آگاه، فرزندان مسئولیتپذیر و کارآفرین»، به همت بنیاد نخبگان استان خراسان شمالی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای برگزاری سلسه کارگاههای مشاوره با هدف آگاهسازی والدین نسبت به راههای صحیح فرزندپروری، کارگاه «والدین آگاه، فرزندان مسئولیتپذیر و کارآفرین»، به همت بنیاد نخبگان استان خراسان شمالی برگزار شد.
در این کارگاه، ضمن تبیین مفاهیم صحیح رشد مسئولیتپذیری در کودکان و نوجوانان، گفته شد: فرزندپروری گرچه به عنوان راهحلی جهت تامین نیاز والدگری زوجین است اما برخلاف آنچه از عنوان آن برداشت میشود و گمان میرود که موضوعی به سادگی در آغوش گرفتن یک کودک است، آمیزهای از موضوعات و مسائل پیچیده را در بر میگیرد که به هنگام ورود به این فرآیند و به تدریج برای مثلث فرزندپذیری در این حوزه آشکار میشوند.
هر نسل روشهایی را که کارآمدی آن در طول زمان ثابت شده، به نسل بعد انتقال داده است. در گذشته والدین ما ضرورتی نمیدیدند که درباره وظایف خود کتاب بخوانند یا در دورههای آموزش تربیت فرزند شرکت کنند. آنان در مهارتهای تربیتی کار آزموده بودند و تنها کاری را میکردند که پدرانشان انجام میدادند. در شکل سنتی، والدین درباره تمام رفتارهای فرزند تصمیمگیری میکردند.
در ادامه بیان شد: در یک جامعه رقابتی، بسیاری از والدین میخواهند فوقالعاده باشند و فرزندانی با نشاط و موفق داشته باشند؛ فرزندان به این باور میرسند که برای احساس تعلق باید در مرکز خانواده و مورد توجه باشند و این رضایت بخش برای انسان نیست. زیرا راه واقعی برای زندگی در بخشش، کار برای دیگران، مشارکت در گروه و همکاری است. قرآن مسلمانان را به تعاون و همکاری و ایجاد جامعهای متحد تشویق میکند؛ جامعهای که مومن، خود را جزئی از بنای رفیع تکاملیافته آن حس کند.