بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/03/05 - 10:34
  • - تعداد بازدید: 409
  • - تعداد بازدیدکننده: 153
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان مطرح کرد:

اهمیت توسعة امور خیریه در حمایت از مستعدان‌برتر

میرحسینی با اشاره به لزوم حمایت واقفان و خیرین از استعدادهای تحصیلی، گفت: این اقدام نوعی الگوسازی برای جامعة دانشگاهی و نخبگانی است.

~/Asset/News/News/Image/دانش بنیان حمایت.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای اجرایی‌سازی اقدام ملی 2-1-1 سند راهبردی کشور در امور نخبگان و به منظور ایجاد سازوکارهای حمایتی از فعالیت‌های علمی دانشجویان مستعد با استفاده از منابع خیرین، مراسم «چهارمین دوره اعطای کمک هزینه پژوهشی جناب پروفسور حسن ابراهیم‌زاده معبود» با هدف ترویج و توسعه فرهنگ وقف در اجتماع نخبگانی برگزار شد.


در ابتدای این مراسم، مسعود اصفهانی؛ رییس بنیاد نخبگان استان گیلان گفت: این بنیاد از سال 1395 و یک سال پس از برگزاری مراسم تکریم و الگوسازی از مقام شامخ علمی و تأثیرگذار دکتر ابراهیم‌زاده، دانشمند شاخص گیلانی، با کمک وی هر ساله کمک‌هزینه پژوهشی را به دانشجویان برگزیده اعطا می‌کند.


وی تشویق افراد به تحقیقات کاربردی برای رفع نیازهای واقعی را مهمترین هدف بورس‌ تحصیلی استاد معبود دانست و افزود: با نظر استاد معبود این کمک‌هزینه جنبة تشویقی دارد و به افرادی اعطا می‌شود که در مسیر رفع چالش‌ها و مشکلات استان در حوزه‌های زیست‌شناسی، محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی فعالیت کنند.


در ادامه، میرحسینی؛ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان با اشاره به لزوم توسعة امور خیریه در حوزة حمایت از مستعدان‌برتر، اظهار داشت: اقدامات اساتیدی مانند دکتر معبود در حمایت از تحقیقات کاربردی، علاوه بر آنکه بخش از نیازهای موجود را پوشش می‌دهد و در فضای علمی شور و رقابت ایجاد می‌کند، سبب الگوسازی و هدایت اجتماع نخبگانی و دانشگاهی نیز خواهد شد.


حسن ابراهیم‌زاده معبود؛ برگزیده جایزه علامه طباطبایی نیز با اشاره به ضرورت ایجاد انگیزه در مستعدان‌برتر برای فعالیت در حوزه‌های کاربردی، گفت: امروزه فعالیت در زمینة شبیه‌سازی فیزیولوژی گیاهان در شرایط  فضای خارج از جو کره زمین و تجهیزات و لوازم مربوط به آن، از مهمترین سرفصل‌های تحقیقاتی در جهان است.


وی خاطرنشان کرد: موفقیت در این حوزه سبب می‌شود که فضانوردان بتوانند در آینده گیاهان را به سفرهای فضایی ببرند و یا آنها را در شرایط سایر کرات پرورش دهند. با توجه به اینکه هزینه این قبیل کارهای پژوهشی خیلی زیاد است، لازم است سازمان‌های دیگر نیز در این راه کمک کنند.


محمد نبیونی؛ رییس انجمن زیست‌شناسی ایران و رییس بنیاد نخبگان استان البرز، افشار محمدیان؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه گیلان و عضو هیئت‌مدیره انجمن زیست‌شناسی ایران، رؤسای دانشکده‌های علوم‌پایه و منابع طبیعی دانشگاه گیلان و استادان راهنمای دانشجویان منتخب این جایزه نیز در این مراسم حضور داشتند.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 151009
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم