در یک وبینار آموزشی، حفظ و اشاعه دستاوردهای انقلاب و ارزشهای آن از وظایف نخبگان برشمرده و عنوان شد: جامعه نخبگانی، اثرگذارترین قشر در انقلاب هستند.
در ابتدای این برنامه، ضمن اشاره به اهمیت پرداختن به ارزشهای انقلاب اسلامی و رسالت نخبگان، بیان شد: حفظ هر ارزشی نیازمند حضور افراد اثرگذار در جامعه است. تنها افرادی میتوانند یک ارزش را در جامعه حفظ و آن را اشاعه دهند که در وهله اول، خودشان به آن ارزش پایبند باشد و آن را در سبک زندگی خود جاری کند.
در بخشی از این برنامه مسعود اصفهانی؛ رییس بنیاد نخبگان گیلان گفت: بنیاد ملی نخبگان اعتقاد دارد که نخبگان علاوه بر استعداد ذاتی و خدادادی که در اختیار دارند و تواناییهایی که بوسیله نهادهای توانمندساز کسب میکنند، باید در خدمت به جامعه و بارورتر کردن ارزشهای ملی و اسلامی نیز پیشقدم و پیشرو باشند چراکه یکی از نشانههای مهم خدمترسانی به جامعه، حفظ ارزشهای بومی است.
در ادامه این برنامه انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی، زاده حرکت نخبگان و حفظ و بارور کردن ارزشهای اسلامی در جامعه ایرانی برشمرده شد.
عبدالکاظم مجتبیزاده؛ عضو هیئت علمی گروه معارف و الهیات دانشگاه گیلان نیز با بیان اینکه در چارچوب قاموس انقلاب اسلامی ارزشهای مختلفی بدست آمد، تصریح کرد: حفظ این ارزشها و دستاوردهای بزرگ، وظیفه ملی همه افراد به خصوص نخبگان است.
مشارکت مردم در اداره امور کشور و وظیفه نخبگان، تعریف مشارکت سیاسی، مشارکت سیاسی در اسلام، نظامهای جمهوری، ویژگیهای نظام جمهوری، مکانیزمهای مشارکت سیاسی، کارکرد احزاب، تعریف نخبه، احزاب در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، کارکردهای انتخابات، تاریخچه انتخابات در قبل و بعد انقلاب اسلامی، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد برسی قرار گرفت.
زمینههای تاریخی پیدایش و رشد ارزشهای انقلاب اسلامی، معرفی ارزشهای اصلی انقلاب اسلامی، برخی از ارزشهای جهانی انقلاب اسلامی، رسالت نخبگان و تداوم ارزشهای انقلاب، توجه به هویت اسلامی-ایرانی و نقش سنتها و ارزشهای ایرانی در تداوم انقلاب اسلامی، از دیگر محورهای این برنامه بود.