بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/05/24 - 13:32
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری:

اگر می‌خواهیم ببینیم نخبه هستیم یا نیستیم باید نخبه‌پرور باشیم

آقامحمدی گفت: این هنر نیست که صد مرتبه سر کلاس بروی و هیچ کسی حاضر نباشد که حرف تو را گوش دهد، هنر این است که نگاه کنی و تغییر در دل ها ایجاد شود، این را خدا عطا می‌کند. اگر می‌خواهیم ببینیم نخبه هستیم یا نیستیم باید نخبه پرور باشیم، باید دور و اطرافمان نور بتابانیم تا به تدریج افراد دورمان جمع می‌شوند و متاثر از ما می‌شوند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نخستین گردهمایی ملی مجموعه‌های نخبه‌پرور با حضور سید سلمان سید افقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، فرشاد سلیمانی معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان، رسول محمدقلی معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان، علی آقامحمدی از اعضای دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رضا گلشن مهرجردی مدیر کل امور مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان و مسئولان و مربیان ۱۱۰ مجموعه مردمی نخبه پرور با هدف توانمندسازی، شبکه‌سازی و تقدیر از مربیان نقطه پرور و برگزیدگان مسابقه نخبگان و تمدن‌سازی برگزار شد.

«علی آقامحمدی»، در این گردهمایی با بیان اینکه نخبگی یک امکان است، اظهار کرد: نباید در مجموعه های مردمی مثل مسجد و مجموعه‌های نخبه پرور دچار بروکراسی شویم. نخبگی به این است که آدم تشخیص خوبی بدهد و از ظرفیت هایش استفاده کند و این همان جهادی است که باید اتفاق بیفتد، کسی که جهاد در درون نداشته باشد در بیرون نمی تواند جهاد کند.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری افزود: کسی آدم می‌سازد که اول خودش را بسازد، لذا یک نخبه چند ساعت باید کار کند که خودش را بسازد؟ باید حاصل را ببینیم و بررسی کنیم چرا که حاصل آن سرایت می‌کند، سال ۱۳۶۲ من نماینده دور اول مجلس بودم و به من گفتند که شخص پروفسوری هست (دکتر حسابی)، من سراغ ایشان به منزلشان رفتم و نشستم، یک مرتبه اخبار دیدار بسیجیان با امام راحل را نشان داد و دکتر حسابی به من گفت که این آقا! من جواب دادم خب! دکتر حسابی ادامه داد: ایشان با شاگردانش چند ساعت کلاس می گذارد؟ جواب دادم که این شانسی است مگر عبور کنند و بتوانند بروند ایشان را ببینند، دکتر حسابی جواب داد: کاش من در دوره این مرد دنیا می آمدم که با یک نگاهش آدم‌ها را منقلب می‌کند.

آقامحمدی افزود: این هنر نیست که صد مرتبه سر کلاس بروی و هیچ کسی حاضر نباشد که حرف تو را گوش دهد، هنر این است که نگاه کنی و تغییر در دل ها ایجاد شود، این را خدا عطا می‌کند. اگر می‌خواهیم ببینیم نخبه هستیم یا نیستیم باید نخبه پرور باشیم، باید دور و اطرافمان نور بتابانیم تا به تدریج افراد دورمان جمع می‌شوند و متاثر از ما می‌شوند.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری تصریح کرد: اگر می‌خواهیم موجودی ماندگار ‌شویم به نظر من بسیار کار می‌خواهد، اگر فکر موثر و جدی داشته باشیم به نتیجه خواهیم رسید.

وی افزود : مهمترین کار برای جوان ماندن حل کردن مسائل سخت و به کارگیری مغز است، در نتیجه شما نخبگان به جایی برگشتید که هر روز کار سخت تر را انجام می دهید و این همان جهادی است که باید انجام پذیرد، فکر آدم را راه بیندازید بقیه راه درست می‌شود، اسلام این را گفته که تو وحی را هم باید با عقل بپذیری. کسی هدایت می‌شود که عقل اش را به کار بیندازد.

آقامحمدی خطاب به حاضران تصریح کرد: نباید این عقل و استعداد را رها کرد، اینکه کسی از عنوان عقل استفاده کند اما فعالیتی نکند تاثیر ندارد،  باید معیار خودمان را بچینیم، عقل و اندیشه است که افراد را جا به جا می‌کند، این باور و اعتماد و درخواست از خداوند و التماس به اهل بیت(ع) است که کار ما را راه می‌اندازد، از اربعین استفاده کنیم که خداوند چنان قوت و حوصله و پیگیری به ما بدهد و با اهل نفس محشورمان کند، مثل پیامبر (ص) امام علی(ع) زندگی کنید، هم ورزشکار باشید و بدن سالمی باشید هم آن قدر شجاع باشید که بتوانید مصائب را تحمل کنید.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: از اکنون تا اربعین بروید و از خودتان آدم دیگری بسازید، شما نخبگان بسیار با عظمت هستید، ما به آن تغییر و عظمت برای تحقق گام دوم نیاز داریم.


***

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.

 

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 172688
نیما داورزنی
خبرنگار

نیما داورزنی

سامانه ی گفتگوی آنلاین