بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/02/30 - 14:50
  • - تعداد بازدید: 210
  • - تعداد بازدیدکننده: 206
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان:

منابع ما برای هدایت ۷۰۰ هزار استعداد در کشور اندک و محدود است/ برای حفظ و نگهداشت نخبگان‌مان نهایت مراقبت را به خرج دهیم

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: اگر ما یک ربات انسان‌نما می ساختیم ده‌ها نفر را برای مراقبت از آن می‌گماردیم از این رو ضرورت دارد برای حفظ و نگهداشت نیروی انسانی مستعدبرتر و نخبه خود نیز نهایت مراقبت را به خرج دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، مراسم افتتاحیه نخستین گفتاورد ملی نخبگان در بخش پهنه کویر با حضور رسول محمدقلی معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان، مسئولان استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و یزد به میزبانی کرمان برگزار شد.

رسول محمدقلی معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در این مراسم ضمن تاکید بر ضرورت توجه به استعدادها با بیان اینکه ۵۸۰ هزار متقاضی کنکور در رشته تجربی داریم و ۵۰ هزار نفر آنان معدل بالای ۱۹.۷۵ دارند، گفت: تنها تعداد کمی از این تعداد در رشته های پزشکی قبول می‌شوند و مابقی این استعدادها دیده نمی‌شود.

رسول محمدقلی با تاکید بر اینکه اگر ما یک ربات انسان‌نما می ساختیم ده‌ها نفر را برای مراقبت از آن می گماردیم از این رو ضرورت دارد برای حفظ و نگهداشت نیروی انسانی مستعدبرتر و نخبه خود نیز نهایت مراقبت را به خرج دهیم، گفت: در این دوره، معادلات شناخت استعداد و نخبگی را در بنیاد نخبگان تغییر می دهیم و در این زمینه بایستی نخبگان در عرصه های مختلف شناسایی شوند.

وی یادآور شد: ۷۰۰ هزار نفر از هفت میلیون دانش آموز کشور به عنوان استعداد شناسایی شدند اما آموزش و پرورش بودجه ای برای هدایت این استعدادها در اختیار ندارد.از این رو بنیاد ملی نخبگان با همکاری آموزش و پرورش اقدامات خوبی را آغاز کرده که در همین راستا با کمک سامانه شاد آموزش و پرورش و صداوسیما اقداماتی در حال اجراست.

وی با بیان اینکه ۲۳ میلیون جوان ۱۷ تا ۳۵ سال در کشور داریم یادآور شد: بنیاد ملی نخبگان در دوره جدید فعالیت خود برخلاف گذشته که تنها استعدادهای علمی مورد توجه بود دایره نخبگانی را به حوزه های استعداد ادبی، هنری، مهارتی و کارآفرینی گسترش داده و از مستعدان برتر و نخبگان در این حوزه ها پشتیبانی و حمایت می کنیم.

محمدقلی با تاکید بر اینکه منابع ما برای هدایت ۷۰۰ هزار استعداد در کشور اندک و محدود است، عنوان کرد: این استعدادها با کمک و یاری آموزش و پرورش شناسایی شدند اما هدایت استعدادها در طول سال با منابع نخبگان به‌تنهایی ممکن نیست و نیاز به حمایت مجموعه های مردمی داریم.

وی با بیان اینکه نخبه استعدادی است که به مرحله اثرگذاری در پیشرفت کشور رسیده است، تصریح کرد: در این زمینه بنیاد وظیفه شناسایی استعدادها را دارد. افراد در عرصه های مختلف اثرگذاری دارند لذا یکی از فعالیت های بنیاد ملی نخبگان شناسایی استعدادها و و کمک به ایشان  در مسیر نخبگی است.

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به اینکه وظیفه داریم استعدادها را از کودکی و نوجوانی شناسایی کنیم و سرمایه گذاری مناسبی برای ارتقای هوش و استعداد آنان داشته باشیم، افزود: در نظام آموزشی ما اگر دانش آموزی ساکت و آرام باشد، مطلوب است اما برخی دانش آموزان هوش حرکتی دارند و مدام در تخیلات هستند؛ این دانش آموزان می توانند در آینده معمار و طراح خوبی شوند.

محمدقلی در پایان گفت: کرمان مملو از معادن و مزیت های مختلف و استعدادهای متنوع است اما مهمترین مزیت این استان نیروی انسانی توانمند به شمار می رود که باید از آن به نحو احسن بهره‌مند شد.

در این آیین استاندار کرمان، معاون اقتصادی استاندار، روسای دانشگاه ها و اعضای بنیاد ملی نخبگان در استان های کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد و هرمزگان نیز حضور داشتند.


***

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 171450
نیما داورزنی
خبرنگار

نیما داورزنی

سامانه ی گفتگوی آنلاین