در مراسم تقدیر از دانش آموزان مستعد استان فارس، افزایش میل به پیشرفت در مستعدان برتر از جمله اهداف برگزاری رویدادهای نخبگانی برشمرده شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، استاد دانشکده علوم تربیتی دانشگاه شیراز و برگزیده جایزه مرحوم آشتیانی بنیاد ملی نخبگان در آیین پایانی معرفی دانش آموزان مستعد برتر استان فارس که در قالب چهارمین جشن دانشآموزی ربیع که با همت مجمع خیران نخبهپرور فارس و با همکاری بنیاد نخبگان فارس برگزار شد، خاطرنشان کرد: فرزندان ما سرمایهها و هدایای ارزشمند الهی به ما هستند که در قبال آنان مسئولیت داریم و مهمترین وظیفه والدین در تربیت فرزندان این نسل آن است که برای آنان نسبت به خانه و خانواده و حتی خودشان احساس تعلق ایجاد کنیم که هم در قبال خودشان و توانمندی هایشان و هم خانواده متعهد و پایبند باشند.
وی افزود: شاید فرزندان ما در این عصر و زمانه دسترسی به اطلاعات را هم سهلتر و هم بیشتر داشته باشند اما قطعا داناتر نیستتد، فقط مطلعترند؛ پس باید در بستر خانه و خانواده فضای آرام بخش و پر مهری ایجاد کنیم تا بتوانیم یاریگر آنان در هر زمان و هرجا که نیاز است باشیم. فرزندان ما با استعدادها و توانمندی هایی که دارند وقتی در زمان و مکان مناسب مورد توجه و تشویق قرار گیرند عامل بهبودپذیری و میل به موفقیت در آنان دوچندان می شود.
این استاد دانشگاه گفت: هدف برپایی رویدادهای نخبگانی ایجاد زمینه توجه و تقدیر مناسب از این عزیران است تا میل به پیشرفت و موفقیت در آنان دوچندان شود و انشاالله عامل خیر و برکت برای خود خانواده و کشورشان باشند و ما امیدواریم مراسم امروز برایشان نقطه عطف زندگی شان باشد.
دکتر فرشید قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس نیز در این آیین با اشاره به اهمیت هویت گفت: تصمیم گیری، حل مساله، برقراری ارتباط، تصویری سازی ذهنی و کنترل هیجانات از جمله عوامل موثر در هویتیابی است.
وی افزود: هویت اینگونه نیست که ایستا باشد بلکه هویت ما در لحظه در حال تکمیل است.
در این آیین که روز پنجشنبه ۳ آبان ماه برگزار شد، حبیب شریف رئیس بنیاد نخبگان استان فارس و مدیرعامل مجمع خیران نخبهپرور فارس، فرشید قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان، علیرضا فخارزاده مسئول واحد دانش آموزی مجمع خیران نخبه پرور فارس و شماری از مسئولین و چهرههای دانشگاهی استان، خیران نیک اندیش و دانشآموزان و خانوادههایشان حضور داشتند.
در این دوره از جایزه، ۵۱۰ دانشآموز شناسایی و یا معرفی شده بودند که پس از ارزیابی بیش از ۱۴۰ نفر در زمینههای مختلف برگزیده شدند.
۱۴ نفر از آنها در مراسمی در شهرستان کازرون مورد تقدیر قرار گرفته و سایر دانش آموزان شناسایی شده از شهرستانهای استان نیز در مراسم مجزایی در هر شهرستان تقدیر خواهند شد و برنامه های توانمندسازی آنها بهزودی آغاز میشود.
***
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
بنیاد ملی نخبگان در شبکههای اجتماعی:
بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn