بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/12/19 - 12:17
  • - تعداد بازدید: 721
  • - تعداد بازدیدکننده: 64
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی‌شریف در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

ایجاد شرکت دانش‌بنیان باید مهمترین هدف طرح شهید احمدی‌روشن باشد

فتوت گفت: زمینه‌سازی برای افزایش توانمندی افراد به منظور ایجاد شرکت دانش‌بنیان و اشتغال در این حوزه، می‌تواند یکی از مهمترین خروجی‌های طرح شهید احمدی‌روشن باشد.

~/Asset/News/News/Image/هسته88.jpg
فرزام فتوت؛ عضو هیئت‌علمی گروه مکانیک دانشگاه صنعتی‌ شریف در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تجربیات موفق کشورهای توسعه‌یافته در تشکیل هسته‌های پژوهشی مسئله‌محور گفت: در این کشورها براساس نیازهای موجود در صنعت، هسته‌‌های مسئله‌محور تشکیل می‌شود.




وی افزود: در غالب موارد، نیازهای واقعی صنایع بزرگ به دانشگاه‌ها ارجاع می‌شود و بر اساس اهداف و با محوریت نیاز ارجاع‌شده، چالش به هسته‌های کوچکتری شکسته و در قالب پروژه برای هر هسته تعریف می‌شود؛ در نهایت چند استاد در چند تخصص مختلف و مرتبط با نیاز اصلی، چند تیم کارآ تشکیل می‌دهند.


فتوت ادامه داد: در این مسیر، صنعت ضمن حمایت بی‌شائبه از هسته‌های پژوهشی، نظارت جدی بر عملکرد آنها نیز دارد. نتیجۀ فعالیت این هسته‌ها غالباً برای صنعت و کشور مثمرثمر و مفید است.


عضو هیئت‌علمی گروه مکانیک دانشگاه صنعتی‌ شریف تصریح کرد: در کشورهای توسعه‌یافته رانت اطلاعاتی و یا کانالیزه‌ وجود ندارد و افراد بر اساس تخصص و مهارتی که دارند می‌توانند در فعالیت‌های عملیاتی حضور داشته باشند و تیم تشکیل دهند.


دانش‌آموخته دانشگاه پلی‌تکنیک مونترال در ادامه با مثبت ارزیابی‌کردن طرح شهید احمدی‌روشن، اظهار کرد: افق‌های روشن و دیدگاه‌های مثبتی در این طرح حاکم است، و باید جامعۀ دانشگاهی به‌طور یکنواخت از ابعاد این طرح و چگونگی حضور در آن اطلاع پیدا کنند؛ تا بخش گسترده تری از نیروی‌ها با توانمندی بالا وارد گردونه طرح شهید احمدی‌روشن شوند.


وی یادآور شد: بنیاد ملی نخبگان باید به عنوان نهادی مطمئن و مورد وثوق برای ارجاع نیازهای صنعت و پلی ارتباطی بین صنعت و هسته‌های نخبگانی عمل کند. در واقع، این بنیاد می‌تواند نیازهای احصاء‌شده صنعت را به هسته‌های نخبگانی ارجاع دهد و به عنوان نهاد بالادستی بر روند فعالیت‌های و حمایت‌ها نظارت کند.


فتوت با اشاره به لزوم ایجاد فضای انگیزشی در جامعۀ نخبگانی و دانشگاهی، خاطرنشان کرد: اگر روند فعالیت‌ها به نحوی باشد که افراد بتوانند در قالب طرح شهید احمدی‌روشن هم به توانمندی بالایی در حوزه‌های عملیاتی برسند و هم روی یکی از موضوعات اصلی و نیازهای واقعی کشور تمرکز و پژوهش کنند؛ خروجی طرح بالا خواهد بود چراکه مستعد همکار در این طرح، در مدت فعالیت، به نتیجۀ کار نگاه تجاری‌سازی خواهد داشت و آن را به عنوان زمینه کاری خود در آینده در نظر خواهد گرفت تا بتواند در حوزه‌های دانش‌بنیان فعالیت کند.


عضو هیئت‌علمی گروه مکانیک دانشگاه صنعتی‌ شریف در پایان تأکید کرد: زمینه‌سازی برای افزایش توانمندی افراد به منظور ایجاد شرکت دانش‌بنیان و اشتغال در این حوزه، می‌تواند یکی از مهمترین خروجی‌های طرح شهید احمدی‌روشن باشد.


 


 


 


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 147889
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین