گراوند گفت: یکی از رویکردهای اصلی سیستم مدیریتی استان بوشهر، استفاده از ظرفیت نخبگان بومی در بخشهای مختلف توسعهای است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای زمینهسازی برای اثرگذاری نخبگان در زیستبوم پیرامونی، نشست هماندیشی جمعی از نخبگان، سرآمدان و مستعدان استان بوشهر با استاندار برگزرا شد.
در این نشست، گراوند؛ استاندار بوشهر ضمن ابراز خرسندی از حضور در اجتماع نخبگانی نخبگان استان، بر لزوم حمایت از طرحها و ایدههای نخبگانی تأکید کرد و. گفت: ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری یک ضرورت است.
وی افزود: جزیره عباسک به عنوان مکان مورد نظر طرح منطقه ویژه علم و فناوری، باید به پایگاه زیستفناورانه و کانون تولید و اشتغال تبدیل شود.
گراوند ادامه داد: یکی از رویکردهای مورد توجه مدیریت استان، استفاده از ظرفیت نخبگان در بخشهای مختلف توسعهای است. نسبت به موضوعهای مربوط به نخبگان استان اهتمام جدی وجود دارد و این اقدام نیز در همین راستا انجام میپذیرد.
استاندار بوشهر تصریح کرد: به منظور توزیع بودجه برای طرحهای نخبگان رشتههای مختلف، این طرحها از سوی دانشگاههای استان به کارگروه پژوهش معرفی شوند تا از ظرفیتهای قانونی برای اجراییشدن آنها استفاده شود.
در ابتدای این نشست، اللهکرم اخلاقی؛ رییس بنیاد نخبگان استان بوشهر گزارشی از عملکرد بنیاد نخبگان استان در ۵ ماهه اول سال در جذب، شناسایی، توانمندسازی و تشکیل اجتماعات نخبگانی در حوزههای مختلف ارائه کرد.
در ادامه حضار به ارائه طرحهای راهبردی خود در حوزههای انرژی، زیستفناوری، زیستپزشکی و شیلات پرداختند و دیدگاههای خود در زمینه پدیده مهاجرت، مسئولیتهای اجتماعی نخبگان و منطقه ویژه علم و فناوری بیان کردند.
مصلح؛ رییس دانشگاه خلیجفارس و عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان، کشمیری؛ رییس دانشگاه علومپزشکی بوشهر و عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان بوشهر، نبیپور؛ برگزیده جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان و عضو شورای علمی بنیاد نخبگان، رستمی؛ رییس پارک علموفناوری خلیجفارس و عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان، فاتحی؛ برگزیده دوره المپیاد ملی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خلیجفارس و عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان، آیین جمشید؛ عضو هیئتعلمی پژوهشکده میگوی کشور، میروکیلی؛ عضو هیئتعلمی دانشگاه خلیجفارس، جوکار؛ معاون مرکز تحقیقات زیستفناوری خلیجفارس از دیگر حاضران در این نشست بودند.