معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: کارگروههای شناسایی نخبگان در کشور شکل گرفته و پنج هزار و ۳۰۰ نفر از استعدادهای علمی کشور به مسیر نخبگی دعوت شدند تا کمک کنیم استعداد نخبگان بروز پیدا کند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، رسول محمدقلی معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان در آیین افتتاحیه اولین گفتاورد ملی نخبگان در همدان با اشاره به اجرای طرح شهاب از سال ۹۳ با همکاری آموزش و پرورش و شناسایی نخبگان در این طرح از سنین ابتدایی، گفت: ما باید شرایطی را مهیا کنیم که هر استعدادی راهش را پیدا کند و در آن راستا گام بردارد. متاسفانه آموزش و پرورش در حوزه حمایت از این استعدادها سرمایه گذاری قابل قبولی ندارد.
محمدقلی افزود: طبق بررسی ها بسیاری از استعدادهای برتر کشور در ردیف رتبه های برتر کنکور قرار نگرفتند و افراد زیادی در کشور هستند که استعداد و نبوغ آنها هیچوقت کشف نمیشود.
وی از اجرای رویداد گفتاورد ملی نخبگان برای استفاده از ایدههای خلاقانه استعدادهای مردمی و جذب مشارکت آنها در حل چالشهای کشور و استان خبر داد و گفت: برگزاری نخستین گفتاورد ملی نخبگان با شعار «نخبگان، حکمرانی دانشبنیان» با هدف تعامل نخبگان، مدیران و مردم در سالجاری در همه استانها در دستور کار قرار دارد.
محمدقلی با بیان اینکه همه افراد صاحب ایده، دانشگاهیان و نخبگان که راهحلی برای چالشهای کشور و استانها دارند میتوانند در این رویداد شرکت کنند ادامه داد: برگزاری این رویداد در سالی که به «جهش تولید با مشارکت مردم« نامگذاری شده به تحقق هرچه بیشتر این موضوع کمک میکند.
معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان افزود: علاقهمندان و افراد خلاق و ایدهپرداز میتوانند راهکارهای خود را در پنج محور «امنیت غذایی، نظام سلامت، مالی و پولی، منابع طبیعی و حکمرانی و سیاست گذاری به سامانه اولین گفتاورد ملی نخبگان ارسال کنند.
محمدقلی، مهلت ارسال ایدههای خلاقانه به این رویداد را تا ۲۸ خرداد امسال اعلام و اظهار کرد: این رویداد در چهار مرحله کلی شامل دریافت ایده ها، انتخاب افراد برگزیده، رقابت بین افراد منتخب و داوری و انتخاب گفتاورد برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به اینکه هشت پهنه در کشور برای برگزاری این رویداد در نظر گرفته شده است گفت: همدان همراه با استانهای ایلام، کردستان، کرمانشاه و لرستان در پهنه زاگرس قرار دارد.
معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه پس از داوری اولیه ایده های رسیده، منتخبان طرح های خود را در قالب پوستر باید ارائه کنند، افزود: گروههایی از برگزیدگان مرحله نخست بهمنظور انجام کارهای تخصصی تشکیل میشود و در نهایت هشت گروه برگزیده در کشور خواهیم داشت که برترین ها از بین آنها انتخاب می شوند.
محمدقلی، نخبگان را افراد اثرگذار و بارز در پیشرفت کشور در عرصه های مختلف دانست و یادآور شد: بنیاد ملی نخبگان از سال تاسیس ماموریت دارد که افراد مستعد کشور را شناسایی و به رشد آنها کمک کند.
وی ادامه داد: 7۰۰ کانون مردمی نخبه پرور در کشور با هدف شناسایی نخبگان محلی پشتیبانی میشوند.
معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: سامانه ای در شبکه شاد با هدف هدایت و شناسایی استعدادها طراحی شده است و تاکنون ۷۰ هزار نفر در این سامانه عضو شدند.
محمدقلی افزود: کارگروههای شناسایی نخبگان در کشور شکل گرفته و پنج هزار و ۳۰۰ نفر از استعدادهای علمی کشور به مسیر نخبگی دعوت شدند تا کمک کنیم استعداد نخبگان بروز پیدا کند.
نخستین «گفتاورد ملی نخبگان» با هدف تعامل نخبگان، مدیران و مردم به میزبانی بنیاد نخبگان همدان برای پهنه غرب کشور با نام «پهنه زاگرس » آغاز شد.
***
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.