معاون وزیر دفاع گفت: امروز با استفاده از نخبگان به ویژه دانشگاهیان و همکاری ۶ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان توانستهایم به قدرتهای قابل توجهی در صنعت دفاع دست یابیم.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا معاون وزیر دفاع و رییس سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح با اشاره دستاوردهای فاخر کشورمان در زمینه ساخت تجهیزات پیشرفته نظامی گفت: امروز قدرت صنعت دفاعی ایران اسلامی، تهدیدهای مختلف از جمله تحریم ها را تبدیل به فرصت کرده است.
سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا ادامه داد: بر این اساس شعار ما می توانیم به فرهنگ ما توانسته ایم تبدیل شده است.
وی بیان کرد: امروز وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یک مجموعه اقتدار آفرین است که از طریق فناوری و دانش روز قدرت دفاع و بازدارندگی کشور را ارتقا داده است.
ابن الرضا گفت: در این مجموعه، پیشرفت ها بیانگر تجلی خودباوری و اراده مکتبی و انقلابی بوده که کشور را توسعه داده است.
وی با اشاره به اینکه وزارت دفاع دربرنامه تحولی دولت و برنامه هفتم توسعه اقدامات موثری داشته که توانسته پاسخگوی مطالبات نظامی وغیرنظامی باشد، بیان کرد: پایداری در دفاع همه جانبه از سرفصل های ماموریتی این وزارتخانه است.
ابن الرضا اضافه کرد: امروز با استفاده از نخبگان به ویژه دانشگاهیان، همکاری ۶ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان توانسته ایم به قدرت های قابل توجهی در صنعت دفاع دست یابیم.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بیان کرد: ایجاد ظرفیت ها و قابلیت های فناوری دفاعی ویژه در صنایع راهبردی برای مقابله با انواع تهدیدها از جمله موفقیت ها به شمارمی رود.
ابن الرضا گفت: در سالهای اخیر نبرد ایران اسلامی در راهبرد جنگ های ترکیبی را داشتیم که با توسعه یافتگی صنایع دفاعی طراحی های مختلفی اجرا شده است.
وی اضافه کرد: طراحی موشک های کروز، بالستیک، رزم های هوایی، زمینی و دریایی از دستاوردهای مهم صنعت دفاعی کشور است.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وعده صادق را از دیگر موفقیت های ایران اسلامی در حوزه دفاعی عنوان کرد و یادآورشد: دفاع سایبری، جنگ شناختی و جنگ الکترونیکی از دستاوردهای مهم صنعت دفاعی کشور به شمار می رود.
وی اضافه کرد: امروز جنگ دنیا به سمت هوش مصنوعی و سایبری رفته که باید قابلیت های صنعت دفاعی را در این زمینه نیز افزایش داد.
ابن الرضا با اشاره به رشد ۱۸۹ درصدی ایران اسلامی در تولید محصولات دفاعی به ویژه دفاع راهبردی و رشد ۲۲۳ درصدی در صادرات محصولات دفاعی گفت: پرتاب موفق موشک سیمرغ، تنظیم همزمان سه ماهواره درصنعت فضایی، پرتاب موفق کاوشگر سامان را داشتیم.
وی از دیگر توفیقات صنعت دفاع کشور را ساخت و تعمیر ۱۰۰ فروند بالگرد نظامی و غیرنظامی برشمرد و افزود: همچنین با طراحی پهپاد راهبردی اقدامات موثری در حوزه دفاع شده است.
***
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.