رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل گفت: نسلهای قبلی به علم و خدمت به جامعه اولویت میدادند. نسل حاضر نیز باید برای ترویج و تعمیق آن روحیات ارزشمند در جامعه، برای الگوسازی نخبگان تلاش کرده و به نسل آینده منتقل کند به ویژه اینکه حل مشکلات جامعه در موضوعات مختلف به دست عالمان و نخبگان امکانپذیر است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ داوری؛ رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل اظهار کرد: نزدیک به دو دهه فعالیت بنیاد ملی نخبگان، با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر قدرشناسی جایگاه نخبگان به عنوان آبرو و عنصر تحولی جامعه، تلاش شد تا به این جایگاه ارزش و بهای خاص داده شود.
وی با اشاره به اینکه آیین تکریم سرآمدان و نخبگان علمی استان اردبیل در دهه اخیر یکشنبه این هفته برگزار میشود، افزود: در این راستا مقدمات برگزاری این آیین از حدود شش ماه پیش در دستورکار بنیاد نخبگان استان قرار گرفت.
داوری ضمن تاکید بر ضرورت تکریم و الگوسازی نخبگان علمی در جامعه، اظهار داشت: از بین تعداد زیادی از مستعدان، نخبگان و سرآمدان استان اردبیل در ده سال اخیر، 47 نفر شایسته تجلیل و تکریم از میان دانشمندان یک درصد جهان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان برتر کشوری، مدالآوران المپیادهای دانشآموزی، مخترعان و نوآوران دارنده رتبههای ملی و بینالمللی و دارندگان رتبه زیر ۱۰ کنکور سراسری از استان انتخاب شدهاند.
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل با اشاره به اهمیت مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی کشور در جهان، یادآور شد: ایران در تولید علم در دنیا رتبه ۱۵ را دارد و در بین کشورهای اسلامی نیز جایگاه اول را به خود اختصاص داده است. با این حال، جهت اسوهسازی برای نوجوانان و جوانان به هویتسازی و الگوسازی از نخبگان نیاز داریم.
داوری با بیان اینکه عصر حاضر نگران گسست فرهنگی است، بیان داشت: نسلهای قبلی به علم و خدمت به جامعه اولویت میدادند. نسل حاضر نیز باید برای ترویج و تعمیق آن روحیات ارزشمند در جامعه، برای الگوسازی نخبگان تلاش کرده و به نسل آینده منتقل کند به ویژه اینکه حل مشکلات جامعه در موضوعات مختلف به دست عالمان و نخبگان امکانپذیر است.
***
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.