نماینده خانه ملت، خواستار اقدامی جهادی از سوی نخبگان برای یافتن راهکارهای مؤثر جهت حمایت و تقویت کسب و کارهای کوچک شد تا بتوانند در مسیر توسعه پایدار اقتصادی کشور باقی بمانند و تأثیرگذار باشند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، نشست هم اندیشی احمد راستینه نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی با نخبگان و مستعدان برتر استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
در ابتدای نشست یعقوب طادی با تأکید بر اهمیت این گردهمایی علمی و نقش پررنگ نخبگان در پیشرفت و تعالی کشور، گفت: به یاری خدا همگی در سایه عنایات اهل بیت (ع) و تلاش های علمی مستمر، مسیر رشد و توسعه کشور را با موفقیت پیموده و به اهداف عالیه خود نائل شوند.
رئیس بنیاد نخبگان استان هدف اصلی برگزاری این جلسه را بیان و بررسی مسائلی که نخبگان و مستعدان برتر در استان با آن مواجه هستند، و همچنین بررسی در خصوص امکان سنجی تصویب قانونی برای حمایت بیشتر از نخبگان دانست.
وی با تأکید بر اهمیت تعامل و هم فکری در این جلسه، گفت: حل این مشکلات نیازمند هم اندیشی جمعی و ارائه راهکارهای عملی و کاربردی است.
وی ابراز امیدواری کرد که با همراهی و همکاری نخبگان بتوان به راه حل های مناسبی برای رفع موانع موجود دست یافت و مسیر رشد و شکوفایی نخبگان استان هموارتر شود.
سپس احمد راستینه نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره ای به تحولات اخیر منطقه و تحلیل وضعیت بینالمللی، بر اهمیت و نقش حیاتی نخبگان در حفظ و صیانت از منافع ملی و ارتقای اقتدار کشور در عرصه جهانی تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: نخبگان نه تنها در توسعه علمی و فناورانه کشور نقش اساسی دارند، بلکه با ارائه دستاوردهای نوین و استراتژی های کارآمد، میتوانند در تثبیت جایگاه ایران در جامعه بین المللی و مقابله با چالش های منطقه ای و جهانی نیز، نقش تعیینکننده ایفا کنند.
وی همچنین بر لزوم حمایت همه جانبه از نخبگان برای تسریع حرکت به سوی استقلال علمی و فناوری تأکید کرد.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: نخبگان بهعنوان مهمترین عناصر تصمیم گیری و آینده سازان کشور، می توانند با تحلیل دقیق شرایط و ارائه ایده ها و راهکارهای خلاقانه، نقش مؤثری در پیشرفت کشور در عرصه های مختلف ایفا کنند.
وی افزود: نخبگان با استفاده از توان علمی و فکری خود میتوانند به طراحی مسیری برای اصلاح ساختارهای اقتصادی و هدایت کشور به سوی توسعه پایدار و پیشرفت واقعی کمک کنند.
راستینه در ادامه سخنان خود به موضوع مهم جذب و نگهداشت نخبگان پرداخت و تأکید کرد که با تصویب قوانین جدید، فرصت های شغلی مناسبی برای جوانان نخبه و شایسته فراهم شده است که این اقدامات گام های مؤثری در راستای جلوگیری از خروج نخبگان و بهرهگیری از توانمندی های آنها در داخل کشور به شمار میآید.
وی تصریح کرد: ایجاد بسترهای شغلی مناسب و حمایت های قانونی از نخبگان، نه تنها به حفظ این سرمایه های انسانی کمک میکند، بلکه موجب رشد و شکوفایی کشور در عرصه های مختلف علمی و اقتصادی خواهد شد.
راستینه همچنین به اهمیت کارگاه ها، شرکت های نوپا، و مؤسسات استارتاپی اشاره کرد که هرچند کوچک اند، اما اگر به درستی تقویت شوند، میتوانند نقش مهمی در بهبود رشد اقتصادی کشور ایفا کنند.
وی با ابراز نگرانی از فشارهای سنگینی که این شرکت ها و مؤسسات نوظهور از سوی بنگاه های بزرگ و کلان متحمل میشوند، گفت: بسیاری از این شرکت ها به دلیل همین فشارها، پیش از آنکه فرصت رشد و شکوفایی پیدا کنند، از دور رقابت خارج میشوند.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی خواستار اقدامی جهادی از سوی نخبگان برای یافتن راهکارهای مؤثر جهت حمایت و تقویت این کسب و کارهای کوچک شد تا بتوانند در مسیر توسعه پایدار اقتصادی کشور باقی بمانند و تأثیرگذار باشند.
در این نشست نخبگان و مستعدان برتر استان به بیان دغدغه های خود پرداختند و به برخی از موانع موجود جهت تاثیرگذاری بیشتر آنها برای پیشرفت کشور اشاره کردند و از نماینده مجلس درخواست رسیدگی و تا حد ممکن رفع موانع موجود را داشتند.
***
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
بنیاد ملی نخبگان در شبکههای اجتماعی:
بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn