سعادت با اشاره به اهمیت ایجاد زیستبوم کارآفرینی، گفت: اقتصاد دانشبنیان تنها در سایۀ شکلگیری زیستبوم کارآفرینی تحقق یافتنی است.
در این جلسه، محمود سعادتفومنی؛ قائممقام بنیاد ملی نخبگان پس از ارائه خلاصهای از سیاستها و فعالیتهای بنیاد ملی نخبگان و تعاریف مستعد برتر، سرآمد و نخبه از دیدگاه سند راهبردی کشور در امور نخبگان، شاخصههای انتخاب اساتید خبره تشریح کرد.
وی با بیان اینکه رسیدن به اقتصاد دانشبنیان نیازمند ایجاد زیستبوم مناسب منطقهای است، ادامه داد: مهمترین عنصر ایجاد این زیست بوم در جامعه، نیروی متخصص تربیتشده است؛ اجرای طرح احمدیروشن نیز بر همین مبنا یعنی تربیت نیرویمتخصص از میان استعدادهایبرتر و با کمک اساتید خبره است.
سعادت در پایان آموزش و توانمندسازی دانشجویان مستعد در قالب حل یک مسئله واقعی، شاگردپروری، هدایت و جهتدهی فعالیتهای نخبگانی به سمت حوزههای مورد نیاز کشور و افزایش روحیه خودباوری را از اهداف این طرح دانست و خاطرنشان کرد: نتایج ارزیابی سه دوره قبل نشان از موفقیت بالای این طرح در توانمندسازی و جلب مشارکت اساتید خبره و مستعدانبرتر دارد به طوریکه بیش از 90 درصد افراد همکار در دورههای قبل، برای ادامۀ همکاری در این دوره نیز ابراز تمایل کردهاند.
لازم به ذکر است، در پایان این نشست، جلسۀ پرسش و پاسخ با حضور اساتید خبره دانشگاهی برگزار شد.