طاهرپور گفت: در پهنه مشاهده و خلق آثار، شانس تنها در ذهن آماده پذیرش و شهود علمی تنها در تلاش مستمر معنا میشوند.
در این کارگاه، آوات طاهرپور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه با اشاره به نقش مهم نیرویانسانی نخبه و سرآمد در اعتلای جامعه، گفت: اجتماع دانشگاهی و نخبگانی منبع استعدادهایبرتر است.
وی افزود: در مسیر نخبگانی، افراد ابتدا وارد حیطه استعدادبرتر و سپس به عرصه نخبگانی وارد میشوند. طی مسیر نخبگی وابسته به شانس نیست بلکه با برنامهریزی و پشتکار مقدور و میسر است.
طاهرپور ادامه داد: در پهنه مشاهده و خلق آثار، شانس تنها به سراغ ذهن آماده پذیرش میرود و شهود علمی تنها در پی پشتکار و تلاش بیوقفه و خستگیناپذیر مأمن و جایگاه خود را مییابد؛ به همین دلیل مستعد و نخبه در جریان آفرینش ایده و پدیده و ابراز خلاقیت در ابعاد فضا و زمان به دنبال احراز مختصات خاص خود است؛ این مختصات نیز مختص به خود نخبه و دستاورد وی است. هرچه دستاوردها و نقشآفرینیهای نخبه در عرصه خدمت بیشتر باشد، مختصات بیشتری در این ابعاد گنجانده و حرکت وی چشمگیرتر میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه پشتکار و خلاقیت را از ویژگیهای مشترک نخبگان دانست و اظهار داشت: افزایش تعداد نخبگان و مستعدانبرتر در هر دانشگاه، سبب ارتقاء محیط علمی و منجر به گسترش و افزایش مرزهای دانش و فن در منطقه و کشور خواهد شد.
وی در پایان اضافه کرد: تعداد دانشجویانی که امسال برای استفاده از تسهیلات پشتیبانی از فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان برگزیده در دانشگاهها، در دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه ثبتنام کردهاند، جهش قابل ملاحظهای داشته و تعداد بیشتری نسبت به سال گذشته مورد تأیید قرار گرفتهاند.
تبیین آییننامههای بنیاد ملی نخبگان و به ویژه آییننامه تسهیلات پشتیبانی از فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد و همچنین برپایی نشست پرسش و پاسخ، آخرین بخش این کارگاه بود.