تسهیل مسیر اتصال مهارتها به اشتغال؛ فعالان حوزه برنامهنویسی توانمند میشوند
دومین دوره طرح جامع از مهارت تا اشتغال با هدف توانمندسازی فعالان حوزه مهارتهای نرم، برنامهنویسی پایتون، دیجیتال مارکتینگ و علوم اجتماعی برگزار می شود.
با همکاری محققان ایرانی/
محققان روش تشخیص سم در میوهها را ابداع کردهاند
دانشمندان دانشگاه ملی تحقیقات هستهای روسیه با همکاری دانشمندانی از ایران و ترکیه و عربستان به عنوان بخشی از یک تیم بین المللی، روشی برای تشخیص ماده سمی تیابندازول در میوهها را تدوین کردند.
رییس پژوهشکده گیلانشناسی دانشگاه گیلان:
تکریم مفاخر، امری ضروری برای اعتلای فرهنگ عمومی است
موسوی با اشاره به لزوم پاسداشت خدمات ارزندۀ ادیبان و شاعران بومی، این مهم را امری ضروری در اعتلای فرهنگی عمومی دانست.
رحیمپور سیاهکلی:
تمام داشتههایم را مرهون الطاف الهی میدانم/ هنرمند باید به دغدغههای مردم متعهد باشد
مصطفی رحیمپور سیاهکلی؛ سرآمد ادبی و شاعر آئینی استان گیلان گفت: شعر باید برآمده از درد و رنج مردم باشد و بیانگر احساسات و آلام آنان، در واقع هنرمند باید به دغدغههای مردم متعهد باشد.
یک مدرس دانشگاه:
کتابها دریچهای به سوی دنیاها و تجربههای متفاوت میگشایند
محمدحسین امانت؛ مدرس دانشگاه و مروج کتاب، بر نقش ادبیات در برطرف کردن برخی مشکلات روحی، تأکید کرد و گفت: کتابها و داستانها هر یک، دریچهای به سوی دنیاها و تجربههای متفاوت میگشایند.
رییس بنیاد نخبگان استان اردبیل:
کارگروهی، لازمۀ راهاندازی کسبوکار دانشبنیان است
شایقی با اشاره به لزوم تقویت مهارت افراد در انجام کار گروهی، این مهم را لازمۀ موفقیت و دستیابی به اهدافی مانند ایجاد شرکت دانشبنیان دانست.
در یک وبینار آموزشی/
تصویری از مهمترین پارامترهای اقتصادی-سیاسی موثر بر کسب و کارهای ایرانی ارائه شد
وبینار آموزشی «روندهای کلیدی پیش روی کسب و کارها» به همت بنیاد نخبگان کرمانشاه و با همکاری بنیاد نخبگان استان همدان برگزار شد.
همکاریهای علمی و پژوهشی محققان ایرانی با 4 کشور گسترش یافت
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بستری را برای حمایت از طرحهای پژوهشی مشترک محققان کشور و 5 کشور فراهم کرده است.
ایران در بالاترین جایگاه خود در شاخص نوآوری جهانی قرار گرفت؛ جهش 7 رتبهای
سازمان بینالمللی مالکیت فکری گزارش شاخص جهانی نوآوری 2021 را منتشر کرد. این چهاردهمین گزارش شاخص جهانی نوآوری است. در این گزارش 132 کشور در چارچوبی متوازن ارزیابی شدهاند.
در یک کارگاه آموزشی مطرح شد:
حفظ تفکر آزاد مهمترین عامل در استمرار خلاقیت است
مهمترین عامل ادامۀ خلاقیت و ایدهپردازی، اجازه سیر آزادانه در رهنمونهای جدید، تأخیر در قضاوت تا یافتن حداکثر تعداد راهحلها و در مجموع حفظ موهبت تفکر آزاد است.