ستاری:
ایران در تولید آنزیمهای مورد نیاز صنعت امنیت غذایی توانمند شد
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در حاشیه سفر خود به استان اصفهان گفت: در حوزه صنایع غذایی و توسعه امنیت غذایی، محصولات فناورانه متعددی در کشور تولید شده است و شاهد تولید برخی آنزیمها و پروبیوتیکها برای نخستین بار با توان نیروی متخصص در کشور هستیم.
در یزد مطرح شد:
ضرورت تسهیل مباحث مالیاتی شرکتهای دانشبنیان
رییس بنیاد نخبگان استان یزد گفت: تسهیل بروکراسیهای اداری و نیز تسهیل امور مالیاتی و کاهش مالیات شرکتهای دانشبنیان،نقش موثری در توسعه فعالیتها و اثرگذاری شرکتهای دانشبنیان دارد.
ستاری: سرمایههای تازه به زیست بوم نوآوری اصفهان تزریق شده است
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان رفت و در جمع فعالان فناور این شهرک گفت: سرمایهگذاریهای جدیدی برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری استان اصفهان انجام شده است که تسهیلگر گسترش فناوری در استان هستند.
حمایت خیران استان یزد از استعدادهای برتر تحصیلی
نشست هماندیشی برای شکلگیری صندوق خیران حامی نخبگان و فناوران با حضور جمعی از مسئولان استان یزد برگزار شد.
با حضور معاون علمی و فناوری در اصفهان/
مجتمع فناوری و نوآوری غدیر گشایش یافت
مجتمع فناوری و نوآوری غدیر در سفر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به اصفهان گشایش یافت. این مجتمع با مساحت 5 هزار متر مربع فضایی مناسب را برای گسترش فعالیت شرکتهای دانشبنیان و فناور استان در اختیار آنها قرار میدهد.
با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در اصفهان؛
عملیات اجرایی و عمرانی کارخانه نوآوری اصفهان اغاز شد
اصفهان شهری تاریخی در مرکز کشور، بار دیگر میزبان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری شد. ستاری در سفرهای قبلی خود به این استان رونق فعالیتهای فناورانه را با افتتاح مراکز فناوری و نوآوری سبب شد. امروز نیز با حضورش جهشی دیگر را برای فعالیتهای فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری رقم میزند.
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری خبر داد:
نخستین سالنامه مهاجرتی ایران منتشر شد
پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از انتشار نخستین سالنامه مهاجرتی ایران خبر داد و گفت: در این سالنامه آخرین آمار و اطلاعات موجود در حوزههای مهاجرتی در اختیار مخاطبان قرار میگیرد. این اقدام را باید گامی ارزشمند برای قرار گرفتن ایران در میان کشورهایی که به شکلی نظاممند به تدوین و انتشار دادههای مهاجرت اقدام کردهاند، دانست.
معاون استاندارکردستان مطرح کرد:
تعامل دستگاههای اجرایی با نخبگان، مهمترین رکن توسعه منطقهای
جفعری تعامل با نخبگان را مهمترین رکن توسعه منطقهای دانست و به ضرورت تجویز نسخههای عملیاتی برای توسعهپایدار کردستان اشاره کرد.
احساس مسئولیت در نخبگان ایرانی/جذب ۴۰۰ متخصص غیر مقیم در دانشگاههای کشور
مهاجرت برای کسب دانش برتر، امری منفی نیست، اما عدم بازگشت و یا قطع ارتباط اثر بخش با وطن و از دست دادن سرمایههای انسانی مسئلهای است که ذهن اغلب مسئولین و مدیران کشور با آن درگیر است.
تحقیقات علوم انسانی با پشتیبانی از 15 طرح پیش می رود؛ ارتقا ناشران به سطح بین المللی
ایمان افتخاری رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و محمد ذبیحی رییس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.