رییس بنیاد نخبگان استان زنجان با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در توسعه بومی، بر لزوم حضور فعال مستعدانبرتر در این بخش تأکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامه برگزاری برنامههای نخبگانی و با هدف ایجاد همافزایی بیشتر میان جامعه نخبگان بومی و دستگاههای دروناستانی، نشست هماندیشی استعدادهایبرتر استان زنجان با مسئولان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست، سیفالله رسولی؛ رییس بنیاد نخبگان استان زنجان ایجاد تعامل سازنده میان اجتماعات نخبگانی و مسئولان جهاد کشاورزی استان برای استفاده از ظرفیتهای موجود در حوزه کشاورزی و بهرهمندی از پتانسیلهای موجود را مهمترین هدف برگزاری این نشست دانست.
در ادامه، مرادی؛ رییس مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان و عضو هیئتعلمی مرکز تحقیقاتوآموزش زنجان نیز برخی از پتانسیلهای بخش کشاورزی استان و شاخصهای کشاورزی زنجان و همچنین مشکلات و نیازمندیهای این بخش را تشریح کرد.
وی در ادامه ضمن تأکید بر همکاری با نخبگان و مستعدان استان،افزود: این مجموعه از ایدههای نخبگانی در حوزههای گیاهاندارویی، تولید بذر و نهال، بیوتکنولوژی گیاهی و دامی، تولید محصولات سالم، فراوری محصولات کشاورزی و تولید محصولات گلخانهای استقبال و حمایت میکند.
قصابی؛ مدیر سرمایهگذاری جهاد کشاورزی استان نیز به معرفی مشوقها و تسهیلات سازمان جهاد کشاورزی استان در بخش کسبوکار اشاره کرد و گفت: جهاد کشاپرزی از ایدههای نخبگانی به طور ویژه حمایت میکند.
وی به ارائه تسهیلات بانکی، تسهیل در واگذاری اراضی برای سرمایهگذاری، وجود کارگروههای اقتصادی، شرکتهای خدمات فنی و مهندسی، کارگروه توسعه سرمایهگذاری در سازمان و اجرای برنامههای آموزشی، ترویجی و مهارتآموزی توسط جهاد کشاورزی استان پرداخت.
صادقی؛ معاون بهبود تولیدات دامی نیز به شرکتهای دانشبنیان موفق در حوزه دام و همچنین پتانسیلهای استان در خصوص دام و استفاده از روشهای هوش مصنوعی در پرورش دام و طیور در استان اشاره و بر حضور فعال مستعدان در این حوزه تأکید کرد.
در پایان، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و مستعدانبرتر ایدهها، مشکلات و چالشهای خود را بیان کردند.