کشمیری با اشاره به ضرورت حمایت از اجتماع نخبگانی، گفت: فرانگری بنیاد ملی نخبگان باعث میشود سرمایه اجتماعی موتور محرک جامعه میشود.
کشمیری، رئیس دانشگاه علومپزشکی بوشهر با اشاره به لزوم حمایت از نخبگان، آنان را سرمایههای اجتماعی دانست و گفت: فرانگری بنیاد ملی نخبگان باعث میشود سرمایه اجتماعی موتور محرک جامعه میشود.
مصلح؛ رئیس دانشگاه خلیج فارس نیز با اشاره به ضرورت شبکهسازی بین بخشهای مختلف، گفت: ویژگی تیم بودن، همکاری مشترک و مشارکت مجموعه بازیگران این عرصه با هم برای توسعه استان بوده است؛ در این نگاه تمام جامعۀ علمی استان یک تیم را تشکیل میدهند.
اخلاقی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر نیز با بیان اینکه منشا رویش بنیاد ملی نخبگان اراده رهبر فرزانه انقلاب است، گفت: این بنیاد یک نهاد فرابخشی است که اثرگذاری بینظیری در توسعۀ کشور دارد.
وی افزود: دانش آموزان و مجموعه آموزشوپرورش به عنوان ایستگاه نخست نخبهپروری، اعضای هیئتعلمی و دانشگاهها و پارک فناوری به عنوان نهاد توانمندساز، سرآمدان و نخبگان حوزههای مختلف، همگی شبکهای هستند که میتوانند توسعۀ استان را رقم بزنند.
در بخش دیگری از این نشست، نبیپور؛ برگزیدۀ جایزۀ علامه طباطبایی نیز گفت: در آینده چیدمان نهادهای آموزش عالی و آموزش ابتدایی باید بهگونهای باشد که مردمسالاری محور فعالیتهای حوزههای علمی باشیم.
وی در پایان با بیان اینکه یکی از مجراهای پیشرفت و توسعه، مردمی کردن علم است، افزود: باید در عرصه های مختلف هرمی درست شود که در قلبش توسعه پایدار محور اصلی باشد.