اصفهانی با اشاره به لزوم گسترش آموزش در فضای مجازی، گفت: آموزش مجازی و یادگیری الکترونیکی مبتنی بر ابزارهای تکنولوژیکی است که آن نیز در سایه توسعه علوم ارتباطی شکل گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ میزگرد «زندگی در سایه کرونا» با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان حوزههای مختلف اجتماعی در بندانزلی برگزار شد.
در این میزگرد، مسعود اصفهانی؛ رییس بنیاد نخبگان استان گیلان با اشاره به اثرگذاری کرونا در فرهنگ اجتماعی، برگزاری این برنامهها را اقدامی مهم دانست و گفت: شیوع ویروس کرونا سبب شکاف عمیقی در زندگی بشر شده است.
وی افزود: وقایع مهم دوران حیات بشری همانند پیدایش آتش، پیدایش کشاورزی، جنگهای جهانی و انقلابات مهم دگرگونیهایی را در زندگی بشر ایجاد کرده که ماقبل و مابعد آن رویدادها، تفاوتهای شگرفی با یکدیگر دارند.
اصفهانی در خصوص تأثیر ویروس کرونا بر فعالیتهای آموزشی، تصریح کرد: در دنیا ۱۹۲ کشور و جمعیتی حدود ۱.۶ میلیارد نفر و در ایران حدود ۱۸ میلیون نفر مستقیماْ درگیر موضوع آموزش هستند که با وقوع این بیماری، سیستم آموزشی مورد نیاز آنها تغییرات زیادی پیدا کرده و به سوی استفاده از فضای مجازی و سایر روشهای غیرحضوری تغییر یافته و در واقع نقش فضای مجازی در آموزش مضاعف شده است.
رییس بنیاد نخبگان استان گیلان ادامه داد: آموزش مجازی و یادگیری الکترونیکی مبتنی بر ابزارهای تکنولوژیکی است که آن نیز در سایه توسعه علوم ارتباطی شکل گرفته است و بدیهی است ایدههای خلاقانه جدید در آینده شیوههای آموزش مجازی را ارتقا خواهند داد.
اصفهانی اظهار داشت: سرمایهگذاری روی ایدههای خلاقانه و حمایت از افراد خلاق نقش چشمگیری در تحقق این موضوع خواهد داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امید است که با حمایت از ایدههای خلاقانه و حمایت از افراد خلاق و بکارگیری دستاوردهای خلاقانه آنان، آموزش در سایه کرونا در بهترین نحو به دانشآموزان و دانشجویان کشور عرضه شود.