امیری با اشاره به لزوم انعطافپذیری برنامههای نخبگانی در طراحی و اجرا، گفت: در شرایط ویژه باید از همۀ امکانات موجود برای برگزاری برنامههای توانافزایی و مهارتآموزی بهره برد.
حمزه امیری؛ رییس بنیاد نخبگان استان لرستان در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم استفاده از امکانات و امکانهای فضای مجازی در اجرای برنامههای بنیاد ملی نخبگان، گفت: فضای مجازی فرصت مناسبی برای اجرای برخی از برنامههای مصوب در شرایط خاص کنونی است.
وی با اشاره به نقش مهم مراسمها و همایشهای تکریم در الگوسازی از مفاخر و بزرگان کشور، افزود: برخی از سرآمدان و نخبگان کشور در عرصههای گوناگون در خارج از مرزهای کشور حضور دارند و امکان حضور فیزیکی آنان در کشور وجود ندارد؛ در این موارد میتوان مراسم تکریم و الگوسازی را حتی بهصورت مجازی برگزار کرد.
امیری با مثبت ارزیابیکردن تجربه برگزاری نشست رییسان بنیادهای نخبگان استانی و نشست رییسان پهنۀ غرب کشور به صورت مجازی، ادامه داد: برگزاری مراسمهای الگوسازی در تالارهای گفتوگو و با حضور مجازی مفاخر غیرمقیم، سبب میشود مستعدانبرتر بتوانند ضمن آشنایی با این افراد و نظرات و دیدگاههای آنان، این نخبگان و مسرآمدان را به عنوان الگوی خود در زندگی حرفهای قرار دهند.
رییس بنیاد نخبگان لرستان با بیان اینکه در شرایط ویژه میتوان کارگاههای تخصصی، مهارتآموزی و توانافزایی را نیز به صورت مجازی برگزار کرد، اظهار داشت: هر منطقه از کشور، اقتضائات اقلیمی و خاص خود را دارد؛ بنابراین بنیادهای نخبگان استانی برای اثرگذاری بیشتر باید بتوانند خود را با این ویژگیهای هماهنگ کنند.
وی اضافه کرد: در سال جاری که لرستان با چالش جدی سیل روبرو شد، بنیاد نخبگان استان با همکاری بنیاد ملی نخبگان هم در حوزۀ کمکهای نقدی در کنار مردم منطقه بود و هم تلاش کرد با برپایی اردوهای جهادی، بخش از نیازهای ضروری مردم در آن مقطع خاص را پوشش دهد.
امیری در پایان یادآور شد: بنیادهای نخبگان استانی همپهنه باید در کنار اجرای برنامههای مصوب بنیاد ملی نخبگان، برنامههایی نیز به صورت استانی و منطقهای تعریف، طراحی و اجرا کنند که البته بنیاد ملی نخبگان نیز در این حوزه، در سال جاری حمایتهای خوبی از این برنامهها داشت.