بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/04/31 - 10:56
  • - تعداد بازدید: 246
  • - تعداد بازدیدکننده: 239
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در بازدید از یک شرکت دانش‌بنیان مطرح شد:

لزوم استفاده از هنر و خلاقیت مهندسان بومی استانی در حوزه رباتیک

در بازدید از یک شرکت دانش‌بنیان بر لزوم استفاده از هنر و خلاقیت مهندسان بومی استان برای پیشرفت حوزه رباتیک تأکید شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور هم‌افزایی با نهادها و شرکت‌های فناورانه و زمینه‌سازی برای تعامل بیشتر با آنها با هدف تولیدات جلوه‌های بصری و نیز همکاری مشترک با پارک رباتیک، رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین از شرکت دانش‌بنیان پویاگران هنر مینودری بازدید و با مسئولان آن دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، محمد برادران مدیرعامل و حسام ساروخانی، مؤسس این شرکت دانش‌بنیان به بیان دستاوردهای خود در هنر جلوه‌های ویژه سینمایی پرداختند.

فاطمه نظری؛ مخترع حوزه رباتیک نیز چالش‌های استان در این حوزه را بیان و بر لزوم استفاده از هنر و خلاقیت مهندسان بومی استان برای پیشرفت حوزه رباتیک تأکید کرد و گفت: مجموعه گردشگری سرزمین ربات‌ها (نخستین پارک رباتیک) محیطی علمی، فناوری، تفریحی برای عموم مردم است که می‌تواند به عنوان یک طرح ملی مطرح شود. در این مجموعه می‌توان ضمن ایجاد اشتغال و درآمد پایدار، با توسعه گردشگری و ایجاد نشاط علمی، قزوین را به قطب رباتیک تبدیل کرد.

نظری با بیان اینکه اجرای طرح بزرگ سرزمین رباتیک، می‌تواند در فناوری رباتیک و انیماترونیک به تثبیت جایگاه ملی استان کمک شایانی کند، ادامه داد:  مجموعه سرزمین ربات‌ها ۲.۵ هکتار وسعت خواهد داشت و شامل سرزمین ربات‌ها، باغ وحش رباتیک، بخش نمایش ربات‌های جدید، ربات رستم، رستوران رباتیک، سالن چندمنظوره جشنواره رباتیک، باشگاه آموزشی رباتیک، از دیگر بخش‌های طرح سرزمین ربات‌ها در قزوین است.

در بخش دیگری از این نشست، بیان شد: به تازگی اسکنر سه بعدی سایز انسان (با امکان اسکن افراد و اجسام در اندازه حداکثر ۲ در ۲ متر) در این شرکت طراحی و تولید شده که دوربین dslr با سایز سنسور aps و امکان عکاسی همزمان با تاخیر صفر میلی‌ثانیه به همراه نرم‌افزار و برد کنترل اختصاصی درون این اسکنر تعبیه شده است. این اسکنر راهکاری مناسب برای حل مشکل ساخت جمعیت و طراحی صحنه‌های پرخطر در سینما، بازی، انیمیشن، معماری، نمونه‌سازی صنعتی، پزشکی و ساخت اکشن فیگورهای شخصی است.

لازم به ذکر است، محمد برادران تاکنون برنده دو سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر برای جلوه های بصری برای فیلم‌های سینمایی «خروج» و «احمد» شده است.


***

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا
کلیک کنید.




 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 172326
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت