کرمی با اشاره به ضرورت بکارگیری ظرفیت علمی برای مقابله با کرونا، بر لزوم پرهیز از موازی کاری در این حوزه تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست هماندیشی قرارگاه دانشگاهی مبارزه با ویروس کرونا استان چهارمحالوبختیاری با حضور سعید کریمی؛ رئیس دانشگاه شهرکرد، مجید شیرانی؛ رئیس دانشگاه علومپزشکی شهرکرد، حجتالاسلام سعید صفی؛ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقاممعظمرهبری در دانشگاه شهرکرد، مجتبی بنیادیان؛ رئیس بنیاد نخبگان استان، اسماعیل پیرعلی؛ رئیس پارک علموفناوری استان و رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
|
در این نشست، سعید کریمی؛ رئیس دانشگاه شهرکرد بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت علمی استان در مواجه با این ویروس تأکید کرد و گفت: باید از پتانسیل موجود در راستای پیشبرد اهداف و سیاستگذاریهای کشور و استان در شرایط شیوع ویروس کرونا استفاده و به بهترین نحو ممکن و به دور از موازیکاری و انجام فعالیتهای پراکنده، به جامعه خدماترسانی کرد.
مجید شیرانی؛ رئیس دانشگاه علومپزشکی شهرکرد نیز گزارشی از اهم اقدامات درخصوص کنترل بیماری از ابتدای بروز این اپیدمی بیان کرد و اظهار داشت: خوشبختانه استان چهارمحالوبختیاری با تمهیداتی که توسط ستاد مبارزه با کرونای استان اندیشیده شد، به خوبی توانست از شیوع گسترده بیماری جلوگیری کرده و جزء استانهای موفق در این زمینه است.
حجت الاسلام سعید صفی؛ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقاممعظمرهبری در دانشگاه شهرکرد نیز در این نشست دانشگاه مهمترین مرکز تحول دانست و تصریح کرد: آینده کشور در دانشگاه ساخته میشود.
وی افزود: نقش دانشگاه در قدرتآفرینی و اقتدار بینظیر است و میتوان ادعا کرد تمام پیشرفتها مدیون علم است. به عبارت دیگر، دانشگاه قلب و موتور حرکت اجتماع است.
مجتبی بنیادیان؛ رئیس بنیاد نخبگان استان نیز ضمن تقدیر از اقدامات کادر بهداشت و درمان چهارمحالوبختیاری، پیشنهاداتی را درخصوص افزایش آموزش موازین بهداشتی بخصوص در شهرستانهای استان کرد و از آمادگی بنیاد نخبگان استان در برگزاری اردوهای جهادی در این حوزه خبر داد.
وی نقش نخبگان را در حل مشکلات ناشی از این بیماری مهم دانست و به برخی از اقداماتی که توسط شرکتهای دانشبنیان با حمایت معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری در این خصوص صورت گرفته از جمله تولید کیت تشخیص بیماری، اشاره کرد.
اسماعیل پیرعلی؛ رییس پارک علموفناوری چهارمحالوبختیاری نیز با اشاره به اینکه پارک علموفناوری استان در تولید محصولات بهداشتی برای مقابله با کرونا جایگاه مطلوبی دارد، خاطرنشان کرد: در طی این مدت محصولاتی مانند مواد ضدعفونیکننده، دستکش و ماسک توسط شرکتهای دانشبنیان و به همت مستعدانبرتر فعال در این پارک تولید شده است.