بلالیمود با اشاره به لزوم خدمترسانی به جامعۀ بومی و تلاش برای رفع نیازهای واقعی کشور، گفت: ادب، نظم، سختکوشی و متانت از مهمترین عوامل برای نخبهپروری است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم پنجمین دوره اعطای جایزۀ مرحوم علامه طباطبایی (ره) و اولین دورۀ اعطای جایزۀ برگزیدگان آئیننامههای ادبی و قرآنی بنیاد ملی نخبگان با حضور سورنا ستاری؛ معاون علمیوفناوری ریاستجمهوری و رئیس بنیاد نخبگان، قائممقام و معاونان و مشاوران بنیاد ملی نخبگان و جمعی از نخبگان و مفاخر کشور برگزار شد.
در این مراسم، مهدی بلالیمود؛ پدر سمشناسی ایران با اشاره به لزوم خدمترسانی به جامعۀ بومی و تلاش برای رفع نیازهای واقعی کشور، گفت: ادب، نظم، سختکوشی و متانت از مهمترین عوامل برای نخبهپروری است.
وی افزود: تلاش مستمر فرد در یادگیری و علاقمندی به حوزه کاری، از دیگر عوامل مهم در ثبات قدم در مسیر نخبگی است.
بلالیمود در ادامه با اشاره به مسیر طی شدۀ خود در حوزههای تخصصی، ادامه داد: خانوادهمحوری یکی از مهمترین ارکان توسعۀ فردی و رسیدن به جایگاه برتر در حوزههای علمی است.
پدر سمشناسی ایران با اشاره به لزوم توجه نخبگان و دانشگاهیان به نیازهای واقعی کشور، یادآور شد: با توجه به جنگتحمیلی و استفاده رژیم بعث از سلاح شیمیایی، نیاز مبرمی به تخصصهای مرتبط با سمشناسی و شیمی وجود داشت، تحصیل و تدریس در خارج از کشور را رها کردم و برای خدمترسانی به جانبازان کشور و رفع یکی از نیازهای داخلی، به کشور بازگشتم تا توفیق خدمترسانی داشته باشم.
برگزیدۀ جایزۀ علامه طباطبایی تصریح کرد: در مواردی که کشور نیاز واقعی به تخصص و یا مهارتی دارد، نخبگان و متخصصان باید داشتههای خود را روی آن نیازها متمرکز کنند.
لازم به ذکر است، محمود سعادتفومنی؛ قائممقام بنیاد ملی نخبگان، آریا الستی؛ معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، حسن سالاریه؛ معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان، حسین شجاعی؛ معاون مستعدانبنیاد ملی نخبگان، احسان چیتساز؛ معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان و سعید سهرابپور؛ مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان از حاضران در این مراسم بودند.