نصیری با اشاره به ضرورت همگرایی بیشتر دستگاههای دروناستانی و شبکهسازی برای حمایت از نخبگان، بنیادهای نخبگان استان را بهترین محل برای همافزایی بیندستگاهی دانست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سیزدهمین جلسه شورای علمی بنیاد نخبگان استان چهارمحالوبختیاری با حضور رییس بنیاد نخبگان چهارمحالوبختیاری و اعضای شورای علمی این بنیاد در دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، برگزار شد.
در این نشست، اللهکرم نصیری؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با تأکید بر لزوم استفاده بیشتر از سرآمدان و نخبگان در راستای رفع معضلات جامعه، همگرایی بیشتر بین مجموعههای علمی و پژوهشی و شبکهسازی برای رفع مشکلات نخبگان و مستعدان را ضروری دانست و بنیاد نخبگان استان را محل مناسبی برای پیوند این مجموعهها توصیف کرد.
در ادامه، مجتبی بنیادیان؛ رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحالوبختیاری با اشاره به تأسیس مجمع خیّرین نخبهپرور با همکاری دستگاههای ذیربط، گفت: با تشکیل این مجمع میتوان در راستای بالفعل شدن توانمندیهای نیروهای انسانی کارآفرین و مستعد حرکت کرد و بسیاری از مشکلات نیرویانسانی جوان از جمله بیکاری را کاهش داد.
وی در ابتدا ضمن ارائه گزارش از اهداف تأسیس بنیاد ملی نخبگان و عملکرد بنیاد نخبگان استان در ابتدای سال 98، با مروری بر برنامههای آتی، افزود: بنیادهای استانی در کنار رسالت ذاتی خود حمایت، هدایت و شناسایی، فعالیتهای فرهنگی را با رویکرد توانمندسازی جامعه نخبگانی در اولویتکاری خود قرار داده است.
رئیس بنیاد نخبگان چهارمحالوبختیاری با اشاره ترویج فرهنگ دانشبنیان در استان، گفت: بنیادهای نخبگان استانی و تمامی دستگاههای علمی پروهشی استان نقش مهمی را در راستای توسعه و پیشرفت فرهنگ دانشبنیان دارند که البته با تشکیل مجمع خیّرین نخبهپرور میتوان روند کنونی را تسریع کرد.
بنیادیان در ادامه به ضرورت تکریم و بزرگداشت سرآمدان و بزرگان علم، فرهنگ، هنر و دین اشاره داشت و تصریح کرد: با شناساندن چهرههای علمی و فرهنگی بومی استان به آحاد مردم، میتوان حس خودباوری را در مردم بهویژه جوانان استان تقویت کرد. در همین راستا این بنیاد در نظر دارد با همکاری دستگاههای فرهنگی استان همایش بزرگداشت استاد علی محمودیان را برگزار کند.
وی با اشاره به تشکیل و نقش کارگروههای بنیاد نخبگان در حل مشکلات و معضلات بومی استان افزود: در کارگروههای تخصصی بنیاد نخبگان با حضور جمعی از نخبگان، سرآمدان و متخصصان تشکیل شده است تا با بررسی مسائل در حوزههای مختلف، راهکارهای مناسب و کاربردی به جامعه بومی استان تزریق کنند. در همین راستا، در سال 98 بنا بر پیشنهاد شهرداری شهرکرد و با تصویب شورای علمی بنیاد، کارگروه مدیریت شهری بنیاد نخبگان تشکیل شد.
در پایان، اعضای شورا در خصوص برنامهها و مأموریتهای بنیاد نخبگان به بحث و گفتوگو پرداختند. همچنین عملکرد کارگروههای تخصصی بنیاد نخبگان استان در سال 98 بهویژه کارگروه مدیریت شهری، توسط اعضای شورای علمی مورد بررسی قرار گرفت.