«کرونآپ» مجموعه رویدادهای مجازی برای فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری است تا به کمک آن تهدید ایجاد شده توسط ویروس کرونا را به فرصت تبدیل کنیم. این رویداد ایجاد زیرساختی کارآمد برای گسترش فعالیتهای آموزشی و فناورانه را به صورت غیر حضوری دنبال میکند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مجموعه رویدادهای «کرونآپ» توسط مرکز مطالعات نخبگان حوزه علمیه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری مرکز شرکت های دانش بنیان، در 8 محور برگزار میشود. مدیریت کسب و کارها، فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوریهای نرم، حوزه علمیه و فناوری، هنر، علوم انسانی و فناوری، پزشکی و دریا محورهای این رویداد هستند. بر این اساس با توجه به هر محور رویدادی مجازی برگزار میشود تا شاهد رونق فعالیتهای فناورانه در دوران کرونا باشیم.
مجموعه رویدادهای «کرونآپ» در نظر دارد از شرایطی که توسط ویروس کرونا ایجاد شده است بهره لازم را ببرد. شیوع کرونا، تعطیلی دانشگاهها، موسسات آموزشی و فرهنگی، بنگاههای اقتصادی را به دنبال داشت و برخی از کسب و کارها در این شرایط با رکود مواجه شدند. این موضوع در بلند مدت تاثیرات منفی به همراه دارد.
بنابراین، با توجه به اهمیت رویدادها در زیست بوم فناوری و حوزه نخبگانی و همچنین برای کمک به جامعه پزشکی کشور و با تکیه بر شعار «در خانه بمانیم» بستری فراهم شده است که این تهدید را به یک فرصت طلایی تبدیل شود و علاوه بر جلوگیری از رکود کسب و کارهای خرد، باعث ایجاد زیرساختی بسیار کار آمد در جهت گسترش فعالیت های آموزشی و فناورانه به صورت غیر حضوری شود. برگزاری و طراحی مجموعه رویدادهای مجازی «کرونآپ» نیز در همین راستا است.
31 اردیبهشت ماه دوره خوانش بی مرز؛ جلسات نقد و بررسی داستانهای کوتاه جهان از مجموعه این رویدادها برگزار میشود، رویدادی که برای مخاطبان زیست بوم فناوری و نوآوری و دانشجویان طراحی شده است. در جلسات اولیه آن به بررسی بهترین داستانهای کوتاه آنتون چخوف پرداخته میشود. حضور در این رویداد برای علاقمندان رایگان است.