بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/09/06 - 12:04
  • - تعداد بازدید: 102
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حضور قائم مقام و معاونان بنیاد ملی نخبگان/

مراسم معرفی کتاب «مدیر شریف» برگزار شد/ استاد سهراب‌پور؛ الگویی بی‌بدیل در علم و اخلاق

مراسم معرفی کتاب «مدیر شریف»، اثری درباره زندگی و خدمات علمی و مدیریتی استاد سعید سهراب‌پور، با حضور قائم‌ مقام بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، مراسم معرفی کتاب «مدیر شریف»، اثری درباره زندگی و خدمات علمی و مدیریتی استاد سعید سهراب‌پور، با حضور قائم‌مقام، معاونان، و مدیران بنیاد ملی نخبگان به منظور گرامیداشت نقش این استاد برجسته در اعتلای علم و فناوری کشور برگزار شد.






دکتر سهراب‌پور، نماد اخلاق و معرفت است

در ابتدای این مراسم سید حسن حسینی، مشاور عالی رئیس بنیاد ملی نخبگان، در سخنانی با بیان اینکه حرف زدن درباره دکتر سعید سهراب‌پور هم آسان است و هم دشوار گفت: استاد سهراب‌پور از لحاظ اخلاق و معرفت، فاصله زیادی با سایرین دارند و کمالات بسیاری را در شخصیت خود جمع کرده‌اند.

وی با بیان اینکه نام کتاب «مدیر شریف» انتخابی پرمفهوم است، گفت: نام این کتاب می‌توانست «استاد شریف»، «مربی شریف»، یا «چهره شریف» نیز باشد. ایشان مربی و پدری معنوی برای همه دانشجویان خود بوده و در عین جدیت و اقتدار، از مهربانی و اخلاق بهره‌مند هستند.

حسینی با اشاره به دوران نوجوانی خود اظهار داشت: در خانه ما از همان دوران، ذکر دکتر سهراب‌پور بر سر زبان‌ها بود. ایشان نقش برجسته‌ای در تعالی دانش و رشد دانشگاه شیراز داشتند. شرافت در وجود ایشان نهادینه شده و هر قالبی که در آن حضور دارند، بهره‌ای از این شرافت می‌برد.



همواره تلاش کردم در خدمت کشور و مردمم باشم

در این مراسم دکتر سعید سهراب‌پور، دبیر هیئت جذب نخبگان در دانشگاه‌ها و مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان نیز ضمن قدردانی از حاضران، گفت: پس از دوران ریاستم در دانشگاه و ورود به بنیاد ملی نخبگان، همکاری با رؤسای مختلف بنیاد که همگی از دانشجویان من بوده‌اند، مایه افتخار بود.

وی درباره انگیزه تألیف این کتاب افزود: پارک علم و فناوری پردیس، به‌عنوان نهادی که من یکی از بنیان‌گذاران آن بودم، پیشنهاد تدوین این کتاب را داد و خانم لیلا پارسا طی بیش از بیست جلسه، مراحل تدوین را پیش بردند تا به نسخه نهایی رسیدیم.

وی با اشاره به دوران کودکی خود گفت: به دلیل شغل پدرم، در شهرهای مختلفی زندگی کردیم که این امر دیدگاه من به زندگی را تحت تأثیر قرار داد.

سهراب‌پور در پایان سخنان خود انتخاب دانشگاه شیراز برای تدریس را توصیه شهید چمران عنوان و بیان کرد: همواره تلاش کردم در خدمت کشور و مردمم باشم و وظایفم را به‌درستی انجام دهم. 



دکتر سهراب‌پور، الگویی بی‌بدیل

سعید خدایگان، قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، نیز در این مراسم اظهار داشت: این مراسم نه تکریم است و نه معارفه، بلکه محفلی برای بهره‌گیری از محضر استاد است. استادی که الگوی بارز در اخلاق، علم، و مدیریت است.

وی ادامه داد: ایشان از دبیرستان تا دانشگاه، همواره پرتلاش و ممتاز بوده‌اند و حتی در فعالیت‌های غیر علمی همچون ورزش نیز، ماجراجو و بسیار پرانرژی و موفق عمل کرده‌اند و علاوه بر کسب مدال‌های مختلف همواره بر تیم سازی اهتمام ویژه‌ای داشتند.

وی ادامه داد: دقت، جدیت، و دل‌رحمی ایشان در کنار هم، ویژگی‌هایی منحصربه‌فرد هستند. لحظاتی که در کنار دکتر سهراب‌پور هستیم، جزو عمر ما محسوب نمی‌شود.



هر ثانیه‌ در کنار دکتر سهراب‌پور، گران‌بهاست

خدایگان افزود: در سه سال همکاری با ایشان در دبیرخانه جذب نخبگان، شاهد جدیت، دقت‌نظر و در کنار آن مهربانی مثال‌زدنی ایشان بودم. این ویژگی‌ها باعث شده است که استاد سهراب‌پور الگویی بی‌بدیل برای نسل جوان باشد. امیدوارم سایه ایشان همواره بر سر جامعه علمی و فرهنگی کشور مستدام باشد.

شایان ذکر است، امضای کتاب «مدیر شریف» توسط دکتر سهراب‌پور، پایان‌بخش این مراسم بود که با همکاری دفتر الگوسازی و تکریم و پایگاه مقاومت بسیح بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.


***
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn



  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 174503
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

سامانه ی گفتگوی آنلاین