سعادت گفت: مستعدانبرتر میتوانند همانند جنگتحمیلی که در آن جوانان زبده نقشآفرینی بیبدیل داشتند، در جنگ اقتصادی کشور را کمک کنند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ محمود سعادتفومنی؛ قائممقام بنیاد ملی نخبگان در نشست امضاء تفاهمنامۀ همکاری بنیاد ملی نخبگان و شرکت مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان با اشاره به لزوم حمایت از اجتماع نخبگانی، گفت: گسترش همکاری با شرکتها و بخشهای فعال کشور در عرصههای مختلف میتواند علاوه بر حفظ منابع ارزشمند انسانی کشور در چرخۀ خدمترسانی، منافع مالی بلندمدت شرکتها را نیز تأمین کند.
سعادتفومنی ادامه داد: نیرویانسانی مهمترین رکن در مجموعههای مختلف است چراکه همۀ امکانات و منابع مانند معدن، کارخانه، کارگاه و ماشینآلات پس از مدتی دچار فرسودگی میشوند در حالیکه گذر زمان سبب باتجربهتر شدن و کارآمدتر شدن نیرویانسانی خواهد شد؛ به همین دلیل سرمایهگذاری در حوزۀ تربیت نیرویانسانی ارزشمند است.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با اشاره به ضرورت هدایت استعدادهایتحصیلی به سمت اثرگذاری در بخشهای مورد نیاز صنعت، تصریح کرد: غالب هستههای پژوهشی حاضر در طرح شهید احمدیروشن توسط یک استاد خبره و زبدۀ دانشگاهی مدیریت میشوند که البته این افراد تجربههای موفقی نیز در کار گروهی و ارتباط با بخشهای مختلف صنعت و اجتماع دارند؛ با این حال حضور صاحبان صنایع در این هستهها به عنوان مربی و استقرار هستهها در مجموعههای مرتبط علاوه بر زمینهسازی برای حل یکی از مشکلات صنعت، سبب تأمین نیرویانسانی این مجموعهها در آینده نیز خواهد شد.
وی در پایان با بیان اینکه مستعدانبرتر، نخبگان فردا هستند، خاطرنشان کرد: در برخی موارد ممکن است مستعدانبرتر غرور کاذب داشته باشند؛ به همین دلیل باید برخورد و مواجه با آنان مربیگونه باشد تا این افراد به مرور درک منطقیتری از مقتضیات صنعت کسب کنند.