بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/12/12 - 09:53
  • - تعداد بازدید: 900
  • - تعداد بازدیدکننده: 134
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شجاعی در ویدئوکنفرانس سی‌‍وسومین نشست رییسان بنیادهای نخبگان استانی:

مشارکت بنیاد در اجرای بعضی فرآیندها، برای قرارگرفتن آن‌ها در ریل صحیح است

معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد ملی نخبگان نقش متصدی در امور اجرایی را ندارد و اگر در اجرای فرآیندی مشارکت می‌کند، برای قرار گرفتن آن در ریل صحیح است و پس از آن هیچ تصدی‌گری در امر اجرا نخواهد داشت.

~/Asset/News/News/Image/شجاعی 45.png

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، حسین شجاعی؛ معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان در سی‌وسومین نشست رییسان بنیادهای نخبگان استانی با بیان اینکه مخاطب این معاونت کودک و نوجوان صاحب استعدادبرتر است، گفت: یکی از اهداف اصلی بنیاد ملی نخبگان به نوعی یادآوری وظایف فراموش‌شده دستگاه‌ها و نهادهای دیگر در حوزۀ نخبگان است.



وی افزود: بنیاد ملی نخبگان نقش متصدی در امور اجرایی را ندارد و اگر در اجرای فرآیندی مشارکت می‌کند، برای قرار گرفتن آن در ریل صحیح است و پس از آن هیچ تصدی‌گری در امر اجرا نخواهد داشت.



شجاعی ادامه داد: برنامه‌های طراحی و اجرا شده در حوزۀ دانش‌آموزی و معاونت مستعدان باید پس از بررسی‌های کارشناسانه ابتدا به‌صورت آزمایشی و در سطح استان اجرا و سپس به همه کشور تعمیم داده شوند.



معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برخی از ویژگی‌های برنامه‌های نخبگانی در سطح دانش‌آموزی، اظهار داشت: قابلیت الگوسازی و تعمیم‌دهی باید یکی از ویژگی‌های مهم این برنامه‌ها باشد؛ علاوه بر آن، برنامه‌ها باید تکرارپذیری نیز داشته باشند و از طرف دیگر وابسته به فرد نباشند تا بتوان به‌طور مستمر و مداوم آنها را اجرا کرد.



شجاعی تأکید کرد: برنامه‌ریزی و طراحی برنامه‌های متنوع در حوزۀ استعدادهای‌برتر دانش‌آموزی دشواری‌ها و پیچیدگی‌های بسیاری دارد؛ به‌طوریکه اگر برنامه‌ای به درستی اجرا نشود، نه‌تنها بازخورد مثبت نخواهد داشت بلکه آسیب‌های فراوانی نیز به جامعۀ مخاطب وارد می‌کند.



وی اظهار داشت: در حوزۀ دانش‌آموزی می‌‎توان برنامه‌های ابتکاری طراحی کرد اما مهم حرکت در چارچوب رسالت‌ها و مأموریت‌های بنیاد ملی نخبگان است. در واقع، بنیادهای نخبگان استانی در این چارچوب مشخص می‌توانند نوآوری در طراحی و اجرای برنامه‌ها داشته باشند.



معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برنامۀ ملی شهاب، یادآور شد: این برنامه متعلق به بنیاد ملی نخبگان، مصوب‌شده در هیئت‌امنای بنیاد ملی نخبگان و ابلاغ‌شده توسط رییس‌جمهور وقت است؛ بنابراین آموزش‌وپرورش مکلف به اجرای این برنامه است.



شجاعی تصریح کرد: برنامۀ ملی شهاب فعالیت جداگانه‌ای برای معلمان و مدارس محسوب نمی‌شود بلکه در راستای رسالت‌های آنان طراحی شده است.



وی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان محل ترویج علم نیست، اظهار داشت: مسیر نخبگی هر قدر که پیچیده و دشوار باشد، از مسیر دانش‌آموزی می‌گذرد. در واقع ابتدای مسیر نخبگی، دانش‌آموزی است.



شجاعی در پایان با اشاره به جایگاه ویژه بنیاد ملی نخبگان، اظهار داشت: این بنیاد باید اعتبارده فرآیند‌ها باشد و نه امتیازده؛ به عبارت بهتر، بنیاد ملی نخبگان باید در مواجه با دستگاه‌هایی که امور اجرایی را برعهده دارند، به عنوان یک دستگاه حاکمیتی عمل کند.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 152701
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم