رئیس بنیاد نخبگان فارس گفت: نقش خیرین در حمایت از نخبگان در حوزه نرمافزاری، از جمله شناسایی و توانمندسازی استعدادها و تربیت مدیران آینده، میتواند بسیار مؤثر و ماندگار باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، رئیس بنیاد نخبگان فارس ضمن اشاره به اهمیت شناسایی و هدایت استعدادهای برتر توسط بنیاد ملی نخبگان گفت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته، بهرهگیری از پتانسیل خیرین در حوزه نخبهپروری و نخبهشناسی، نهادینه شده است. در کشور ما نیز این سنت در آموزههای دینی ریشه دارد، اما تمرکز خیرین عمدتاً در حوزههای عمرانی، سلامت و معیشتی بوده است.
وی افزود: نقش خیرین در حمایت از نخبگان در حوزه نرمافزاری، از جمله شناسایی و توانمندسازی استعدادها و تربیت مدیران آینده، میتواند بسیار مؤثر و ماندگار باشد.
رئیس بنیاد نخبگان فارس به برخی دستاوردهای این بنیاد در استان اشاره کرد و گفت: شناسایی و هدایت بیش از هزار دانشآموز و دانشجوی مستعد، اجرای برنامههای توانمندسازی، ایجاد دهها فرصت پسادکترا، و تعریف حدود ۷۰ جایزه به نام بزرگان از افتخاراتی است که طی ۸ سال گذشته با حمایت خیرین نیکاندیش استان فارس محقق شده است.
شایان ذکر است، در هفدهمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی بالینی و چهارمین کنگره بینالمللی استراتژیهای پیشگیری از عفونتهای مرتبط با مراقبتهای بهداشتی، اولین جایزه استاد عبدالوهاب البرزی به دکتر سارا امینی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اهدا شد.
جایزه استاد البرزی که به ابتکار مجمع خیرین نخبهپرور فارس و با حمایت خانواده استاد البرزی تعریف و با تأیید بنیاد ملی نخبگان عملیاتی شد، به یاد این استاد بزرگ و برگزیده جایزه علامه طباطبایی پایهگذاری شده است.
***
بنیاد ملی نخبگان در شبکههای اجتماعی:
بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn