بنیاد ملی نخبگان بر اساس اقدامات تکلیفی سند راهبردی کشور در امور نخبگان، با کمک سایر نهادهای کشور، تسهیلات متنوعی را برای اقشار مختلف اجتماع نخبگانی در سطوح مختلف فراهم آورده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور شفافسازی و برطرف کردن ابهامات احتمالی در خصوص شیوهنامه بهرهمندی دانشآموختگانبرتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران) برخی از پرسشهای متداول و پاسخ آنها ارائه میشود.
-
نخبه کیست؟
واژة نخبه به فردی برجسته و کارآمد اطلاق میشود که در خلق و گسترش علم، فناوری، هنر، ادب، فرهنگ و مدیریت کشور در چارچوب ارزشهای اسلامی اثرگذاری بارز داشته باشد و همچنین فعالیتهای وی بر پایة هوش، خلاقیت، انگیزه و توانمندیهای ذاتی از یکسو و خبرگی، تخصص و توانمندیهای اکتسابی از سوی دیگر، موجب سرعتبخشیدن به پیشرفت و اعتلای کشور شود.
-
صاحب استعداد برتر (مستعد برتر) کیست؟
فردیکه مستعد نخبگی است لیکن هنوز به شرایط آن دست نیافته و دستیابی به آن، مستلزم فرایند هدایت و توانمندسازی برای کسب خبرگی و نهایتاً اثرگذاری بر محیط است.
-
آیا افرادی که مشمول طرح شهید دکتر چمران شدهاند، عضو بنیاد ملی نخبگان محسوب میشوند؟
خیر؛ بنیاد ملی نخبگان عضو ندارد و هر یک از تسهیلات، صرفاً به دلیل احراز شرایط بهرهمندی از هر پشتیبانی، به برگزیده اعطا میشود.
-
امکان دسترسی به شیوه نامه بهرهمندی دانشآموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دورة پسادکتری وجود دارد؟
متقاضیان میتوانند با مراجعه به سایت https://bmn.ir/ بخش «میز خدمت-اجتماع دانش آموختگان برتر-تسهیلات دوره پسادکتری»، شیوه نامه بهره مندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران) را دریافت نمایند. متقاضیان میبایست پیش از ثبت درخواست، شیوه نامه مذکور را مطالعه نمایند.
-
اولین گام برای درخواست تسهیلات این شیوهنامه چیست؟
متقاضیان میبایست در گام نخست، شیوه نامه «بهره مندی دانشآموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران)» را مورد مطالعه قرار داده و پس از ثبت کلیه مدارک در پایگاه اطلاعاتی سینا به نشانی http://sina.bmn.ir، درخواست خود را برای استفاده از تسهیلات شیوه نامه مورد اشاره در همان پایگاه اطلاعاتی ثبت کنند. متقاضیان در صورت هرگونه سوال در خصوص فرایند ثبت درخواست در سامانه و یا شیوهنامه مذکور می توانند با تلفن 09601 تماس بگیرند.
-
هدف شیوهنامة شناسایی بهره مندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران) چیست؟
این شیوه نامه با هدف ارتقای تواناییهای پژوهشی، فناورانه و آموزشی دانشآموختگان برتر دانشگاهها، پژوهشگاهها و سایر مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در فاصلة زمانی پس از دانشآموختگی تا اشتغال تدوین شده است.
-
تقاضامحور بودن و یا اولویتمحور بودن یک طرح برای استفاده پژوهشگر از تسهیلات پسادکتری بنیاد ملی نخبگان، چگونه تعیین میشود؟
«طرح تقاضا محور» بهجای هر یک از طرحهای پژوهشی که با تقاضای یکی از نهادهای دولتی یا غیر دولتی (اعم از مراکز صنعتی و امثال آنها) انجام می گیرد و یک نهاد حامی در قالب قرارداد یا تفاهمنامه بین مؤسسه پذیرنده/ بنیاد ملی نخبگان/ نهاد حامی حداقل 50 درصد هزینه های بندهای «ب» و «و» مادة 3 شیوه نامه بهرهمندی دانشآموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران) را تأمین میکند، گفته می شود.
«طرح اولویت محور» بهجای هر یک از طرحهای پژوهشی که بر اساس اولویتهای پژوهشی مذکور در اسناد رسمی علم و فناوری کشور انجام میشود و نهاد حامی یا موسسه پذیرنده حداقل در تأمین 20 درصد هزینه های بندهای «ب» و «و» مادة 3 شیوهنامه بهرهمندی دانشآموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران) مشارکت مینماید.
-
دانشآموختگانکدام مقاطع تحصیلی میتوانند متقاضی استفاده از تسهیلات این شیوهنامه باشند؟
هر یک از دانشآموختگان دورههای تحصیلی دکتری تخصصی یا تخصص یا فوقتخصص (رشتههای پزشکی) مؤسسههای علمی میتوانند با مراجعه به سامانه اطلاعاتی سینا درخواست خود را ثبت کنند.
-
مدارک دانشآموختگان دانشگاههای خارج از کشور، در چه صورت مورد تأیید بنیاد ملی نخبگان خواهد بود؟
مدارک دورههای تحصیلی خارج از کشور باید توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (حسب مورد) ارزشیابی و تأیید شده باشد.
-
آیا برای دورههای تحصیلی که بهصورت پژوهشمحور طی شدهاند، امتیاز حاصل از میانگین کل (معدل) دانشآموختگی در نظر گرفته میشود؟
خیر.
-
چرا برای کسب رتبة برتر آزمونهای ورودی به مقاطع کارشناسیارشد و دکتری تخصصی، امتیازی در نظر گرفته نشده است؟
با توجه به تنوع و تکثر رشتههای آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و این موضوع که بسیاری از دانشجویان برجسته، از محل ظرفیت استعدادهای درخشان و بدون کنکور وارد این مقاطع میشوند، رتبة افراد در این آزمونها، شاخص دقیقی برای شناسایی استعدادهای برتر تحصیلی نیست. از سوی دیگر، رتبة افراد در المپیادهای دانشجویی، در جدول امتیازات حاصل از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فناورانه لحاظ شده است تا چنانچه فردی بهصورت داوطلبانه (حتی در صورتی که از طریق استعدادهای درخشان و بدون آزمون میتوانست وارد مقطع کارشناسی ارشد شود) وارد یک رقابت علمی دانشجویی شده و رتبة برتر کسب کرده باشد، تلاش وی در نظر گرفته شود.
-
منظور از رتبههای برتر آزمون سراسری ورود به دانشگاهها، رتبه درگرایش است یا رتبة کل در کد رشتة امتحانی؟
منظور، رتبة کل در کد رشتة امتحانی است.
-
آیا برای رتبههای آزمون دانشگاه آزاد اسلامی نیز امتیاز در نظر گرفته شده است؟
برای سالهای اخیر که آزمون ورود به دانشگاه آزاد اسلامی، با سایر دانشگاهها مشترک است، طبعاً یک رتبة کل برای فرد در آزمون اعلام میشود که همان، ملاک امتیازدهی است؛ اما برای سالهای گذشته که آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، به صورت مجزا برگزار میشد، امتیازی برای رتبههای برتر آنها در نظر گرفته نشده است.
-
چرا برای کسب رتبة اول در بین همورودیها امتیازی در نظر گرفته نشده است؟
امتیاز در نظرگرفتهشده برای میانگین کل دروس گذرانده که با توجه به رشته و دانشگاه محل تحصیل دانشجویان، همسانسازی نیز میشود، نشاندهندة میزان توانمندی آموزشی دانشجو به صورت مستقل است؛ در حالی که رتبة دانشجو در بین همدورههای خود، وابسته به میزان توانمندی همدورههای دانشجو نیز هست. ضمناً لحاظ امتیاز برای کسب رتبة اول، در کنار لحاظ امتیاز برای میانگین کل تحصیلی، در واقع لحاظ دو بار امتیاز برای یک فعالیت است. از این رو امتیاز درنظرگرفتهشده برای میانگین آموزشی، برای این موضوع کفایت میکند.
-
آیا دانشآموختگان دانشگاههای غیردولتی (غیرانتفاعی، پیام نور و آزاد اسلامی) امکان ثبت درخواست را دارند؟
تمام دانشآموختگان دانشگاههای کشور (اعم از دولتی و غیردولتی) امکان ثبت درخواست را دارند و در صورت برگزیدهشدن، از تسهیلات آن بهرهمند میشوند.
-
حد نصاب امتیاز پرونده چه میزان است؟
شرط لازم برای بررسی پرونده در کارگروه، کسب حداقل 350 امتیاز از مجموع فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فناورانه و فرهنگی مندرج در جدول پیوست این شیوه نامه است.
-
برای کدام کتابها امتیاز در نظر گرفته خواهد شد؟
امتیاز کتابها برای کتابهای علمی مرتبط با تخصص متقاضی لحاظ می شود و برای کتابهایی با موضوعات مجموعه پرسشها، آزمونها، حلالمسائل و نظایر آنها امتیازی در نظر گرفته نمیشود.
-
فهرست انتشارات مورد تایید بنیاد ملی نخبگان چگونه تعیین می شود؟
تعیین فهرست انتشارات مورد تایید بنیاد ملی نخبگان با معاونت سرآمدان و نخبگان است. یکی از مصداق های تایید انتشارات، وجود رویه داوری و ارزیابی مفاد کتاب تالیفی یا ترجمهای در آن انتشارات است.
-
چگونه میتوان از رتبه (Q) نشریههای بینالمللی مطلع شد؟
با مراجعه به نشانی اینترنتی (www.scimagojr.com) میتوان از رتبة نشریهها در هر شاخة علمی مطلع شد.
-
آیا ارائه مقاله در کنفرانسهای ملی و بین المللی دارای امتیاز میباشد؟
بله، به شرط ارائه به صورت سخنرانی یا پوستر، مورد بررسی و امتیازآوری میباشد.
-
امتیاز هر مقاله چگونه محاسبه میشود؟
امتیاز هر مقاله با توجه به جایگاه فرد و تعداد نویسندگان آن، بر اساس مفاد آییننامة ارتقای مرتبه علمی اعضای هیئت علمی (مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) (https://hohm.msrt.ir/fa) محاسبه میشود.
-
آیا سال انتشار مقاله، در امتیاز آن اثرگذار است؟
بله؛ امتیاز هر فعالیت پژوهشی، با توجه به فاصلة زمانی (تعداد ماه) بین «تاریخ درخواست» و «بیشینه تاریخ دانشآموختگی و تاریخ انجام فعالیت»، بهازای هر سال، در ضریب دوسوم ضرب میشود.
-
آیا در بررسی پرونده، همه مقالات بررسی و امتیاز آنها محاسبه خواهد شد؟
در مجموع امتیاز مقالات، صرفاً امتیاز ده مقاله که بیشترین امتیازات را برای دانشآموخته دارند، در نظر گرفته میشود.
-
آیا برای طرحهای پژوهشی که در حال اجرا هستند، امتیازی در نظر گرفته میشود؟
خیر، صرفاً برای طرحهای پژوهشی که بهطور کامل یا مرحلهای از آن خاتمهیافته باشد، امتیاز درنظر گرفته میشود.
-
آیا تاریخ دانشآموختگی فرد در امتیازهای وی اثرگذار است؟
بله؛ امتیاز هر فعالیت پژوهشی، با توجه به فاصلة زمانی (تعداد ماه) بین «تاریخ درخواست» و «بیشینه تاریخ دانشآموختگی و تاریخ انجام فعالیت»، بهازای هر سال، در ضریب دوسوم ضرب میشود.
-
منظور از «سایر فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فناورانه و فرهنگی» در جدول، کدام فعالیتها است؟
مواردی همچون کسب جوایز معتبر بینالمللی، همکاری با نهادهای ملی و استانی در راستای رشد و پیشرفت کشور و موارد نظیر آنها که به دلیل عمومیت نداشتن، در جدول لحاظ نشده است و امتیاز آن برای متقاضی، با تشخیص کارگروه شناسایی دانشآموختگان برتر بنیاد ملی نخبگان تعیین میشود.
-
امتیاز سایر فعالیتها (ردیف آخر جدول امتیازدهی شیوهنامه) چگونه محاسبه میشود؟
متقاضی، فعالیت مورد نظر خود را در قسمت مربوطه در سامانه بارگذاری میکند و بنیاد نخبگان استانی پس از بررسی فعالیت و در صورت داشتن شرایط امتیازدهی، موارد را به بنیاد ملی نخبگان ارجاع میدهد. بررسی و تأیید نهایی با کارگروه خواهد بود.
-
آیا امکان ویرایش اطلاعات پس از تایید کارشناس بنیاد نخبگان استان و پیش از طرح پرونده در کارگروه وجود دارد؟
امکان ویرایش اطلاعات، پس از تایید کارشناس بنیاد نخبگان استانی وجود ندارد.
-
بررسی پرونده و انتخاب برگزیدگان به چه صورتی انجام میشود؟
بنیادهای نخبگان استانی، اطلاعات بارگذاریشده از سوی متقاضیان را بررسی و راستیآزمایی میکنند و سپس افراد مشمول، بر اساس شیوهنامه در کارگروه شناسایی دانشآموختگان برتر بنیاد ملی نخبگان مورد ارزیابی قرار میگیرند و در صورت تایید در کارگروه، از طریق سامانه اطلاعاتی سینا به آنان اطلاعرسانی میشود.
-
نواقص پرونده ها چگونه به متقاضیان اطلاع داده می شود و متقاضیان باید چه اقداماتی برای رفع نقص آنها انجام دهند؟
در زمان بررسی، نواقص پرونده از طریق کارپوشة متقاضی در سامانه اطلاعاتی سینا به وی اطلاعرسانی میشود و لازم است متقاضی در مهلت زمانی مذکور در پیام اعلام نقص، برای رفع نقص مربوطه اقدام و پرونده خود را برای بررسی مجدد با انتخاب بخش «تکمیل و ارسال اطلاعات» به بنیاد ملی نخبگان ارسال نماید؛ در غیر این صورت، پس از پایان مهلت تعیینشده چنانچه نقص پرونده اساسی باشد، درخواست متقاضی مختوم و در صورتی که نقص غیراساسی باشد، امتیاز موارد رفع نقص نشده لحاظ نخواهد شد.
-
پس از برگزیدگی در کارگروه، ادامه فرایند تا اعطای تسهیلات شیوهنامه بر چه اساس خواهد بود؟
در صورت تأیید پیشنهاده پژوهشی توسط داور، تعیین ناظر علمی طرح توسط معاونت سرآمدان و نخبگان و همچنین تایید کلیه مدارک بارگذاری شده، بنیاد نخبگان استانی تفاهمنامهای را با مؤسسة پذیرنده و نهاد حامی برای اجرای این شیوهنامه در خصوص حمایت از پژوهشگر منعقد میکند.
-
آیا همه متقاضیانی که حد نصاب مذکور در شیوهنامه را کسب میکنند، مشمول تسهیلات این طرح میشوند؟
خیر؛ تسهیلات این شیوهنامه صرفا مشمول افرادی است که پس از برگزیدگی در کارگروه و طی سایر مراحل، به مرحله انعقاد تفاهمنامه رسیده باشند.
-
اگر متقاضی عضو بنیاد ملی نخبگان باشد، برای بهره مندی از تسهیلات این شیوهنامه نیاز به ارسال درخواست دارد؟ و یا افرادی که مشمول این شیوه نامه شده اند، عضو بنیاد ملی نخبگان محسوب میشوند؟
بنیاد ملی نخبگان عضو ندارد؛ بلکه به عنوان نهادی حاکمیتی در زمینة سیاستگذاری برای شناسایی و توانمندسازی مستعدان و بهکارگیری و الگوسازی نخبگان در جامعه و زمینهسازی برای جذب و اثرگذاری آنان فعالیت میکند. بنابراین اصالتاً هیچ دانشجویی/ دانشآموختهای عضو بنیاد ملی نخبگان نیست و متقاضیان بر اساس مقررات و معیارهای بنیاد ملی نخبگان، برگزیده و مشمول پشتیبانیهای آن خواهند شد.
34. آیا بنیاد ملی نخبگان برای افرادی که از تسهیلات این شیوهنامه بهرهمند شدهاند، گواهی بهرهمندی از تسهیلات صادر میکند؟
بنیاد ملی نخبگان بر اساس اقدامات تکلیفی سند راهبردی کشور در امور نخبگان، با کمک سایر نهادهای کشور، تسهیلات متنوعی را برای اقشار مختلف اجتماع نخبگانی در سطوح مختلف فراهم آورده است. تسهیلات بنیاد ملی نخبگان به واسطه سوابق فعالیتهای هر فرد شامل سوابق آموزشی، پژوهشی، فناورانه و سایر فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی به وی اعطا میشود. از اینرو برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان افتخار جدیدی محسوب نمی شود که لازم باشد برای آن گواهی یا معرفی نامه به برگزیدگان اعطا گردد و برگزیدگان صرفاً از تسهیلات مربوط به این شیوهنامه بهره مند خواهند شد. در مورد برگزیدگان طرح شهید دکتر چمران، در صورت اتمام دوره پسادکتری در یک مؤسسه علمی مطابق با ضوابط مؤسسه، گواهی برای برگزیده از طرف مؤسسه میزبان صادر میشود.
-
مشمولان طرح شهید دکتر چمران چگونه میتوانند از تسهیلات مندرج در بندهای «ج» تا «ز» ماده 3 شیوهنامه بهرهمند شوند؟
پس از انعقاد تفاهمنامه و شروع به دوره، پژوهشگر میتواند به منظور بهرهمندی از سایر تسهیلات مندرج در شیوه نامه درخواست خود را از طریق سامانه اطلاعاتی سینا ارسال کند تا در صورت تأیید بنیاد ملی نخبگان، تسهیلات به وی پرداخت شود.
-
آیا امکان تمدید دوره پسادکتری و بهره مندی از تسهیلات شیوه نامه وجود دارد؟
خیر. مطابق تبصره قید شده در تفاهم نامه، مدت زمان پشتیبانی از پژوهشگر 12 ماه است که در صورت عدم انجام کامل تعهدات، به منظور تسویه حساب کامل تفاهم نامه، صرفا به مدت حداکثر 6 ماه قابل تمدید است.
در طرح شهید دکتر چمران، استاد میزبان، هم زمان چه تعداد پژوهشگر پسادکتری میتواند داشته باشد؟
حداکثر یک نفر.
شرایط استاد میزبان انتخابی دوره پسادکتری چیست؟
الف. یکی از اعضای هیئت علمی موسسه علمی پذیرنده باشد.
ب. دارای مرتبه علمی دانشیاری یا استادی باشد.
ج. دارای حسن شهرت پژوهشی باشد.
پژوهشگر چه تعهداتی در قبال بنیاد ملی نخبگان دارد؟
الف. انجام فعالیتهای پژوهشی به صورت تمام وقت در موسسه علمی پذیرنده و زیر نظر استاد میزبان در چارچوب مقررات موسسه علمی پذیرنده بر روی پیشنهاده پژوهشی تایید شده؛
ب. بارگذاری گزارش فعالیتهای انجام شده در خصوص پیشرفت دوره، پس از تأیید «استاد میزبان» و «موسسه علمی پذیرنده» در سامانه اطلاعاتی سینا. ادامة اعطای تسهیلات، منوط به تأیید این گزارشها توسط «ناظر علمی طرح» است.
ج. در صورت انصراف پژوهشگر از دوره پسادکتری، لازم است پژوهشگر این موضوع را در اسرع وقت به موسسه علمی پذیرنده و بنیاد ملی نخبگان استان مربوطه اطلاع دهد تا پرداخت تسهیلات به وی متوقف شود. همچنین پژوهشگر موظف است اضافه پرداخت انجام شده را به بنیاد ملی نخبگان عودت نماید.
د. در پایان دورة پسادکتری، پژوهشگر میبایست گزارشکامل دوره و بروندادهای آن (اعم از کتاب، مقاله، گزارش و امثال آنها) را پس از تأیید استاد میزبان در سامانه اطلاعاتی سینا بارگذاری کند.
آیا شاغلین امکان ثبت درخواست در خصوص این شیوه نامه را دارند؟
پژوهشگر برای بهرهمندی از تسهیلات این شیوهنامه، نباید در طول دورة پسادکتری، هیچگونه اشتغال دیگری (اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، پروژهای، پژوهشی یا شرکتی با هیچ یک از دستگاههای دولتی، موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی و بخش خصوصی) داشته باشد.
-
ارائه اطلاعات خلاف واقع، چه پیامدهایی برای متقاضی در پی دارد؟
چنانچه در هر مرحله از بررسیها مشخص شود متقاضی اطلاعاتی خلاف واقع را به بنیاد ملی نخبگان ارائه کرده است، علاوه بر محرومیت از تسهیلات این شیوهنامه، از سایر تسهیلات و حمایتهای بنیاد محروم و عدم صداقت وی، به مراجع ذیربط اعلام میشود و حق پیگیری موضوع به صورت حقوقی نیز برای بنیاد محفوظ خواهد بود.
-
امکان انصراف از درخواست در هر محله وجود دارد؟
پیش از انعقاد تفاهمنامه، با اعلام درخواست کتبی از طریق سامانه اطلاعاتی سینا خطاب به معاونت سرآمدان و نخبگان امکانپذیر است. پس از عقد تفاهمنامه، مطابق با مفاد و ضوابط مربوطه، در صورت قطع همکاری پژوهشگر پیش از موعد مقرر، پرداخت حق الزحمه به وی متوقف شده و پژوهشگر موظف به عودت اضافه پرداخت است.
-
آیا مشمولین نظام وظیفه میتوانند برای این شیوهنامه درخواست ثبت کنند؟
متقاضیان پس از اتمام دوره سربازی و داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه، قادر به ثبت درخواست در طرح مذکور میباشند.
-
آیا برگزیدگان این شیوهنامه میتوانند به طور همزمان از تسهیلات پسادکتری سایر سازمانها به ویژه بنیاد ملی علم ایران نیز استفاده کنند؟
خیر.
-
چنانچه متقاضی، یک بار درخواست استفاده از تسهیلات را در سامانه بارگذاری کند و مردود اعلام شود، آیا امکان ارسال درخواست مجدد وجود دارد؟
چنانچه متقاضی مردود اعلام شود، در صورت ارتقای فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فناورانه و فرهنگی خود و همچنین در صورت لزوم اصلاح طرح پیشنهادی ارائه شده، میتواند پس از گذشت دستکم دو ماه از اعلام نتیجه، درخواست مجدد خود را برای بهرهمندی از تسهیلات این طرح در سامانه ثبت نماید.
-
طرح پسادکتری با میزبانی استاد برگزیده جایزه علامه طباطبایی چیست؟
یکی از تسهیلاتی که بنیاد ملی نخبگان به اساتید شامخ و برگزیده جایزه علامه طباطبایی اعطا میکند این است که استاد برگزیده میتواند میزبان دانش آموختگانی برای گذراندن دوره پسادکتری باشد. برگزیدگان طرح پسادکتری شهیدچمران میتوانند از میان اساتید شامخ برنده جایزه علامه طباطبایی، استاد میزبان خود را انتخاب نمایند. در صورت موافقت استاد شامخ و معرفی ایشان به بنیاد ملی نخبگان، پژوهشگر میتواند با حمایت کامل از جانب بنیاد دوره پسادکتری خود را شروع کند. در این صورت بنیاد ملی نخبگان، ماهانه حقالزحمهای معادل 110 درصد حقوق استادیار پایه یک در سال را به محقق پرداخت میکند.
-
آیا فرد میتواند همزمان با ثبت درخواست برای تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران)، برای تسهیلات جذب در مؤسسههای علمی (طرح شهید دکتر شهریاری) و تسهیلات جذب در دستگاه های اجرایی نیز اقدام کند؟
بله.
-
آیا برگزیدگان این شیوه نامه می توانند از تسهیلات جذب در موسسات علمی (طرح شهید دکتر شهریاری) بهرهمند شوند؟
شناسایی، برگزیدگی و بهرهمندی از تسهیلات جذب در موسسات علمی (طرح شهید دکتر شهریاری)، مطابق با شیوه نامه مربوطه و بر اساس آخرین مدرک تحصیلی، امتیاز حاصل از فعالیتهای نخبگانی و تأیید کارگروه تخصصی مربوطه انجام میشود. متقاضیان در صورت کسب حداقل امتیاز لازم و احراز سایر شرایط، از مزایای این تسهیل بهرهمند میگردند.
***
برای دریافت فایل پرسشگان شیوهنامه بهرهمندیدانشآموختگانبرتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران) اینجا کلیک کنید.
***
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
بنیاد ملی نخبگان در شبکههای اجتماعی:
بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn