منادیسفیدان گفت: حمایت مادی و معنوی تمامقد از بنیاد ملی نخبگان به عنوان مهمترین نهاد کشور در حوزه نخبگان، یکی از وظایفی است که کمیسیون آموزش مجلسشورایاسلامی بر دوش خود احساس میکند؛ دیگر نهادها و دستگاههای اجرایی نیز باید این مهم را از وظایف اولویتدار خود بدانند.
منادیسفیدان در ادامه با اشاره به اهمیت ماندگاری نخبگان در چرخه خدمترسانی به کشور، مهاجرتمعکوس را یکی از ملزومات امروز کشور دانست و اظهار داشت: فضای عمومی باید به سمت ترغیب و تشویق متخصصان ایرانی غیرمقیم برای بازگشت به کشور ساماندهی شود. بیان جایگاه علمی متخصصانی که به کشور بازگشتهاند و تبیین انگیزه آنان برای بازگشت و البته دستاوردها و موفقیتهای علمی این افراد، خود بهترین مبلغ برای مهاجرت معکوس است.
رییس کمیسیون آموزش مجلسشورایاسلامی یادآور شد: استفاده از رسانههای دیداری و شنیداری و بکارگیری ظرفیتهای آنها برای نهادینهکردن فرهنگ نخبگانی و تکریم متخصصان غیرمقیمی که علیرغم تحصیل و اشتغال در بهترین مراکز علمی و تحقیقاتی دنیا، به دلیل حس وطندوستی و اعتقاد به باورهای ایرانی-اسلامی به کشور بازگشتهاند، میتواند نقش بسزایی در افزایش روند مهاجرتمعکوس داشته باشد.
منادیسفیدان کاهش بروکراسی اداری را یکی دیگر از مراحل تسهیل مسیر اثرگذاری نخبگان دانست و با اشاره به توان بالای بانوان در حوزه نخبگان، بیان داشت: علیرغم همه تلاشهای انجامشده و موفقیتهای حاصلشده، هنوز در حوزه شناسایی استعدادهای برتر خاصه بانوان مستعد مسائلی وجود دارد که رفع آنها سبب میشود بار دیگر مریم میرزاخانیهایی در کشور رشد کنند و به مرحله اثرگذاری برسند.
وی با تأکید بر اینکه در فضای نخبگانی، نگاه سیاسی معنایی ندارد، اظهار داشت: حمایت مادی و معنوی تمامقد از بنیاد ملی نخبگان به عنوان مهمترین نهاد کشور در حوزه نخبگان، یکی از وظایفی است که کمیسیون آموزش مجلسشورایاسلامی بر دوش خود احساس میکند؛ دیگر نهادها و دستگاههای اجرایی نیز باید این مهم را از وظایف اولویتدار خود بدانند.