بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/09/22 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 260
  • - تعداد بازدیدکننده: 130
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
آغاز به کار نهمین نمایشگاه ایران ساخت از فردا/

15 محصول با فناوری پیشرفته تولید بار اول عرضه می شود/حضور 370 شرکت

بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران‌ساخت، از 23 آذرماه، آغاز به کار می‌کند.

~/Asset/News/News/Image/kjnm.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نمایشگاهی برای عرضه محصولات و خدمات فناورانه ایران‌ساخت. این رویداد به کاهش وابستگی آزمایشگاه‌های داخلی به تجهیزات و مواد وارداتی و همچنین استفاده از توانمندی‌های داخلی و حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان درزمینه ساخت تجهیزات و تولید مواد آزمایشگاهی منجر می شود.



نشست خبری مشترک این دو نمایشگاه با حضور محمدحسین بهشتی سرپرست معاونت نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران‌ساخت و پیمان صالحی معاون پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.



عرضه بیش از 9 هزار محصول فناورانه



سرپرست معاونت نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست خبری با اشاره به ارائه 15 محصول تولید بار اول در این نمایشگاه، گفت: روز افتتاحیه، از محصولات جدید رونمایی خواهد شد. تولیدات سطح یک آنها از تخفیف 50 درصدی معاونت علمی و فناوری برخوردار می‌شود.



وی افزود: در نهمین دوره این نمایشگاه، 370 شرکت با بیش از 9 هزار محصول حضور دارند و محصولات آنها پس از پایان حضوری نمایشگاه، به شکلی مجازی تا برگزاری دوره بعدی فرصت عرضه و فروش دارند.



به گفته بهشتی، طی 8 سال برگزاری نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، بیش از یک 1 هزار و 100 میلیارد تومان فروش قطعی برای شرکت ها ثبت شد که این فروش با حمایت 35 درصدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اتفاق افتاد. همچنین برگزاری این رویداد در این سال ها منجر به ایجاد اشتغالی پایدار برای 7 هزار نفر شده است.



رییس نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت همچنین بیان کرد: هر سال میزان فروش شرکت ها سیری صعودی داشته است. در دوره ششم این رویداد 115 میلیارد تومان، دوره هفتم 295 میلیارد تومان و دوره هشتم 325 میلیارد تومان فروش قطعی ثبت شده است.



به گفته بهشتی، نمایشگاه امسال میزبان رویدادی جدید است. این کار با همکاری مرکز طراحی ایران برای ارتقای سطح طراحی و کیفیت بسته بندی محصولات و نوع ارائه خدمات انجام می شود. قرار است در نهمین دوره این نمایشگاه برترین طراحی در زمینه ارائه تجهیزات، طراحی خدمات و طراحی بسته بندی انتخاب و معرفی شوند. همه شرکت هایی که در این نمایشگاه حصور دارند می توانند در این رویداد شرکت کنند. تاکنون 80 مجموعه ثبت نام کرده اند.



وی افزود: محصولات دارای فناوری پیچیده از 40 درصد، محصولات با فناوری پیچیده تولید بار اول از 50 درصد، محصولات سطح 2 فناوری از 25درصد و سطح 3 فناوری از 10 تخفیف برخوردار می شوند. همچنین مدارس و پژوهش سراهای دانش‌اموزی نیز می توانند نیازهای خود را با 70 درصد تخفیف با تایید ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این نمایشگاه تامین کنند.



توسعه علوم انسانی و اجتماعی در اولویت کاری وزارت علوم



پیمان صالحی معاون پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم، گفت: بیست و دومین دوره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزارت علوم به صورت مشترک با نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت کار خود را در بخش هایی چون نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار( عرضه)، نمایشگاه تقاضا(تستا) و نمایشگاه فناوری های نوپدید و آینده نگر آغاز می کند.



وی افزود: 19 دانشگاه، 17 پژوهشگاه، 2 پارک علم و فناوری و مراکز رشد شرکت ها و 14 شرکت و سازمان در نمایشگاه امسال حضور دارند و 3 هزار و 132 فناوری ارائه خواهد شد. همچنین 41 فناوری نیز رونمایی خواهد شد.



صالحی با اشاره به عزم جدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری برای ارتقای همکاری ها با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیان کرد: یکی از نمادهای مهم این همکاری ها برگزاری همزمان و مشترک این دو نمایشگاه با هم است تا زمینه همکاری های فناورانه میان دو نهاد بیشتر شود.



به گفته رییس بیست و دومین دوره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، در تلاشیم تا در کنار حفظ اقتدار ایران در زمینه تولید علم و فناوری در دنیا، سهم و اثربخشی علوم انسانی و اجتماعی را بیشتر کنیم.



وی در ادامه گفت: از دیگر اقدامات ما کاربردی کردن پژوهش های دانشگاهی و تحقیقات علمی و انطباق آنها با نیازهای کشور است که این کار را نیز با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شتاب خواهیم داد. همچنین دیپلماسی فناوری با دیگر کشورها را نیز در اولویت داریم تا ارتباط میان دانشمندان ایرانی با جهان قطع نشود و ارتقا یابد.



معاون پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشمندان سفیران پرقدرت ایران در دنیا هستند که می توانند حضور کشورمان در بازارهای جهانی را تثبیت و توانمندی علمی ایران در بازار جهانی را نیز عرضه کنند.
  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 152856
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم